Zamena ili popravka konektora punjenja na Sony Xperia Z1, Z1 Compact

Problem sa konektorom punjenja ili napajanja na mobilnom uređaju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas možemo rešiti pouzdano i efikasno. Naš stručan i iskusan serviserski tim operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia Z1 i Sony Xperia Z1 Compact pametnim telefonima obavlja veoma sigurno i potpuno bezbedno.

Zamena konektora punjenja Xperia Z1, Z1 Compact – Doktor MobilSony Xperia Z1 i Sony Xperia Z1 Compact su kvalitetno izrađeni pametni telefoni otporni na vodu i prašinu (IP58 certified) sa poznatim Sony-jevim Triluminos X-Reality ekranima (5.0-inčni na Z1 i 4.3-inčni na Z1 Compact verziji), jakim četvorojezgarnim 2.2 GHz procesorima, 2 GB RAM i 16 GB interne memorije i moćnom primarnom kamerom od 20.7 MP sa LED blicem, autofokusom i HDR i panorama funkcijama (selfi kamerica ima senzor od 2 MP).

Za napajanje ovi uređaji koriste integrisane baterije od 3000 mAh, odnosno 2300 mAh, koje im pružaju vrlo dobru autonomiju u radu, za šta je preduslov da na smartfonu bude potpuno ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Sony Xperia Z1, Z1 Compact

I kod kvalitetno izrađenih mobilnih uređaja može doći do kvara konektora punjenja, a najčešći razlozi su grublje rukovanje prilikom kačenja na punjač (tako nastaju fizička ili mehanička oštećenja), kvašenje tog dela telefona i nagle promene strujnog napona.

Posledica će biti da telefon ne može uredno da puni svoju bateriju, a moguće je da uopšte i ne „prepozna“ da je priključen na punjač. U svakom slučaju krajnji „rezultat“ je nefunkcionalnost uređaja, što zahteva stručnu intervenciju popravke konektora napajanja.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovan je za uspešno otklanjanje ovog problema operacijom zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia Z1 ili Sony Xperia Z1 Compact mobilnom telefonu.

To je usluga koju ćemo Vam pružiti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez rizika po uređaj), uz poseban trud da celu proceduru završimo u što kraćem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia Z1, Z1 Compact

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Sony Xperia Z1 i Sony Xperia Z1 Compact smartfonu u Doktor Mobil servisu je povoljna. Za konkretnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja budite slobodni da nam pišete preko forme u nastavku ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi i ukoliko Vam, pored uspešnog i efikasnog rešavanja problema sa konektorom punjenja, budu trebale usluge dekodiranja Sony Xperia telefona, servisa Sony Xperia mobilnih telefona ili zamene baterije na mobilnom telefonu.