Zamena ili popravka konektora punjenja na Sony Xperia Z2, Z2 Compact

Baterija Vašeg mobilnog telefona neće da se puni, iako znate da nije dotrajala? Ne brinite, verovatno je u pitanju kvar na konektoru napajanja (punjenja), pa se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da uradimo stručnu dijagnostiku i efikasnu zamenu ili popravku konektora punjenja na Sony Xperia Z2 ili Sony Xperia Z2 Compact pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja Xperia Z2, Z2 Compact – Doktor MobilSony Xperia Z2 i Sony Xperia Z2 Compact su pripadnici treće generacije Z serije premijum modela japanske kompanije koji u vodootpornom kućištu (IP58 certified) donose odlične Triluminos IPS LCD ekrane osetljive na dodir od 5.2“ (na osnovnom modelu), odnosno 4.3“ (na kompaktnijoj verziji), četvorojezgarne procesore na 2.3/2.2GHz sa 3/2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije, kao i kamere od 20.7 MP (primarna) i 2.2 MP (frontalna).

Ovi vrlo kvalitetni uređaji, koji rade na OS Android 4.4.2 (KitKat), napajaju se, naravno kada im je sasvim ispravan konektor punjenja, preko integrisanih baterija sa kapacitetima od 3200 mAh i 2300mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Sony Xperia Z2, Z2 Compact

Iako se mogu podičiti veoma visokim kvalitetom izrade, i na ovim mobilnim telefonima može se pokvariti neka hardverska komponenta, a ukoliko je to konektor punjenja (napajanja), uređaj može postati potpuno nefunkcionalan (otežano ili uopšte ne puni svoju bateriju).

Takav kvar najčešće nastaje pri grubom rukovanju kod kačenja telefona na punjač (fizička ili mehanička oštećenja) ili usled neodgovarajućeg napona na električnoj mreži, a problem može prouzrokovati i prodor vode ili neke druge tečnosti u taj deo uređaja.

Ali koji god da je razlog kvara na Vašem smartfonu, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da za Vas uradi profesionalnu dijagnostiku i efikasnu zamenu ili popravku konektora punjenja na Sony Xperia Z2 ili Sony Xperia Z2 Compact mobilnom telefonu.

Ovu specijalističku uslugu pružićemo Vam garantovano sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po telefon) i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia Z2, Z2 Compact

U servisu Doktor Mobil cena zamene ili popravke konektora napajanja na Sony Xperia Z2 i Sony Xperia Z2 Compact smartfonu je povoljna. Možete nam slobodno poslati pisani upit preko formulara u nastavku teksta ili nas pozvati na telefone našeg servisa ako Vam budu trebale preciznije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i pouzdano vrši veliki broj profesionalnih intervencija na modernim pametnim telefonima, od kojih Vam ovom prilikom predstavljamo usluge dekodiranja Sony Xperia telefona, servisa Sony Xperia mobilnih telefona i zamene baterije na mobilnom telefonu.