Zamena ili popravka konektora punjenja na Tesla M8.1 3G

Izdašna baterija na mobilnom uređaju ili tabletu nije garancija da ćete imati pouzdanu i stabilnu autonomiju u radu, pošto je neophodno da i konektor punjenja bude sasvim ispravan. Ukoliko to kod Vas nije slučaj, najbolje je da se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da izvršimo pouzdanu i bezbednu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla M8.1 tabletu.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Tesla M8.1 3G – Doktor MobilTesla M8.1 3G je tablet uređaj dosta dobrog kvaliteta izrade i relativno pristupačne cene koji u metalnom kućištu donosi dobar 8-inčni IPS ekran HD rezolucije, četvorojezgarni procesor na 1.3 GHz ukombinovan sa 1 GB RAM i 16 GB interne memorije (ona se microSD karticom može povećati do 128 GB) i kamere od 2.0 MP (prednja) i 5.0 MP (leđna, sa autofokusom i blicem).

Radi na operativnom sistemu Android Marshmallow 6.0, podržava upotrebu SIM kartice (Dual SIM), a napaja se, kada mu je potpuno ispravan konektor punjenja, preko baterije kapaciteta 5000 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Tesla M8.1

Ako Vam se desi da slučajno polomite, oštetite ili pokvarite konektor punjenja na svom tabletu, to će biti priličan „izazov“ za njegov normalan rad, jer neće moći da uredno puni svoju bateriju, što je neizostavno važno za nesmetano napajanje uređaja energijom.

Neispravnost konektora punjenja najčešće je prouzrokovana grubim postupanjem prilikom priključivanja mobilnog uređaja na punjač, neadekvatnim naponom na strujnoj mreži, prodorom tečnosti u konektorski ulaz, itd. (ponekad izgleda kao da je konektor otkazao bez nekog posebnog razloga i tada je obično u pitanju fabrička greška).

Ali koji god uzrok nefunkcionalnosti bio u slučaju konektora na Vašem tabletu, slobodno se obratite našem profesionalnom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo Vam pružiti stručnu asistenciju i efikasno popraviti nastali kvar.

Specijalističku uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla M8.1 3G tabletu pružamo vrlo pouzdano, bezbedno (bez ikakvih rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla M8.1 3G

Što se tiče cene zamene ili popravke konektora napajanja na Tesla M8.1 3G tabletu u našem servisu mobilnih telefona, kao i roka za završetak ove intervencije, za detaljnije informacije možete nam poslati pisani upit kroz formu u nastavku teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na tabletu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Važno je da znate da naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored uspešnog rešavanja problema sa konektorom punjenja, efikasno i pouzdano pruža i usluge zamene baterije na tabletu ili mobilnom telefonu, kompletnog servisa mobilnih uređaja (sve hardverske i softverske popravke na smartfonima i tabletima poznatih brendova), dekodiranja mobilnih uređaja i druge.

  • Mobilni svet Doktor Mobil