• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ili popravka konektora punjenja na Tesla Smartphone 3.1 Lite

U slučaju da niste sigurni zašto Vaš mobilni uređaj „ne primećuje“ da je priključen na punjač, predlažemo Vam da se obratite specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i sprovesti sigurnu i pouzdanu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla Smartphone 3.1 Lite pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na Tesla 3.1 Lite – Doktor MobilTesla Smartphone 3.1 Lite je cenovno pristupačan pametni telefon solidnih karakteristika – ima podršku za Dual SIM, 5.0-inčni IPS LCD ekran osetljiv na dodir u HD rezoluciji, četvorojezgarni procesor na 1.3 GHz ukombinovan sa 1 GB sistemske RAM memorije i 8 GB skladišne memorije (može se microSD karticom povećati do 32 GB), kamere od 2 MP i 8 MP i OS Android 6.0 (Marshmallow).

Da bi njegova baterija kapaciteta 2200 mAh uređaju pružila potrebnu autonomiju i stabilno napajanje električnom energijom, potrebno je da se redovno i bez problema puni, pa je važno da na smartfonu i konektor punjenja bude sasvim ispravan.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Tesla Smartphone 3.1 Lite

Kvar ili oštećenje konektora napajanja (punjenja) na mobilnom telefonu najčešće se javlja zbog nepažljivog rukovanja prilikom priključivanja na punjač, prodora vode u taj deo telefona, nagle promene strujnog napona, a ponekad deluje kao da je konektor otkazao „sam od sebe“ (uglavnom zbog neke fabričke greške).

U svakoj od tih situacija, uređaj neće moći normalno da radi jer se njegova baterija vrlo otežano puni (ili se uopšte ne puni), a može se desiti da telefon i ne registruje da je priključen na punjač.

Bilo kako bilo, ako imate takav ili sličan problem na svom pametnom telefonu, samo se obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo profesionalnom dijagnostikom utvrditi tačan uzrok i obim kvara i izvršiti neophodnu popravku.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla Smartphone 3.1 Lite mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno, uz poseban trud da ovaj postupak završimo u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla Smartphone 3.1 Lite

Što se tiče cene zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla Smartphone 3.1 Lite telefonu, ona je u našem servisu povoljna. Za detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja slobodno nam pišite preko formulara u nastavku ovog teksta ili nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002 MTS 064/311-7552

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naši dobro obučeni i iskusni serviseri stoje Vam na raspolaganju i ako Vam, pored uspešne popravke konektora punjenja, budu zatrebale druge specijalističke usluge, kao što su kompletan servis mobilnog uređaja, dekodiranje mobilnog telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet