Zamena ili popravka konektora punjenja na Tesla Smartphone 6.1

Popravka mobilnog telefona na kojem je oštećen ili pokvaren konektor punjenja (napajanja) jedna je od specijalnosti servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Profesionalnu intervenciju zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla Smartphone 6.1 pametnom telefonu naši stručni i iskusni serviseri vrše sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Zamena konektora punjenja Tesla Smartphone 6.1 – Doktor MobilTesla Smartphone 6.1 je pametni telefon srednjeg cenovnog razreda, sa elegantnim kućištem zaobljenih rubova, 5.0-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji, osmojezgarnim procesorom maksimalne brzine 1,3 GHz, ukombinovanim sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije, kamerama od 5 MP (prednja) i 13 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem) i podrškom za Dual SIM.

Instaliran mu je operativni sistem Android 5.1 (Lollipop), dok mu ne baš zavidnu autonomiju u radu pruža, razume se kada mu je sasvim ispravan konektor punjenja, izmenjiva baterija kapaciteta 2150 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Tesla Smartphone 6.1

Ukoliko primetite da Vaš mobilni uređaj ne „prepoznaje“ da je priključen na punjač ili vrlo otežano puni bateriju (ili je, čak, uopšte i ne puni), vrlo verovatno je na uređaju pokvaren ili oštećen konektor napajanja (punjenja).

Takav problem može biti izazvan nepažljivim rukovanjem prilikom kačenja smartfona na punjač, korišćenjem lošeg punjača, naglom promenom strujnog napona, prolivanjem tečnosti po konektorskom ulazu, itd. Sve u svemu – rezultat će biti nefunkcionalan telefon koji nije u stanju da redovno puni svoju bateriju.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na usluzi da ovaj ne baš bezazlen kvar na pametnom telefonu za Vas otkloni uspešno i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla Smartphone 6.1 mobilnom telefonu naš dobro obučen serviserski tim će Vam pružiti garantovano sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj).

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla Smartphone 6.1

Sama cena zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla Smartphone 6.1 telefonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Vi nam svakako možete pisati popunjavanjem podataka u formularu koji ćete pronaći u sledećem delu ovog teksta ili nas pozvati na telefone našeg servisa ako Vam zatrebaju konkretniji podaci, bilo o ceni ili o roku za popravku smartfona.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim pouzdane usluge zamene konektora punjenja koju smo upravo opisali, servis Doktor Mobil u Beogradu uspešno i efikasno obavlja i druge profesionalne operacije, među kojima su najvažnije kompletan servis mobilnog uređaja, dekodiranje mobilnog telefona i zamena baterije na mobilnom telefonu.