Zamena ili popravka konektora punjenja na Xiaomi Redmi 3 i 3s

Zamena ili popravka konektora napajanja na Xiaomi Redmi 3 i Xiaomi Redmi 3s pametnim telefonima je specijalistička operacija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo veoma sigurno i bezbedno, a sprovodi se na mobilnim uređajima kod kojih je, nažalost, došlo do kvara ili oštećenja ove važne hardverske komponente.

Zamena konektora punjenja Xiaomi Redmi 3 i 3s – Doktor MobilXiaomi Redmi 3 i Xiaomi Redmi 3s su cenovno povoljni i kvalitetno izrađeni pametni telefoni sa vrlo dobrim karakteristikama, od kojih bismo izdvojili podršku za hibridni Dual SIM, 5.0-inčni IPS LCD ekran osetljiv na dodir u HD rezoluciji, OS Android 5.1 (Lollipop) / 6.0.1 (Marshmallow), osmojezgarni procesor ukombinovan sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot do 256 GB), kamere od 13 MP (glavna, sa faznim autofokusom, LED blicem, panorama i HDR funkcijama) i 5 MP (prednja).

Jak adut ovih uređaja je i njihova integrisana baterija kapaciteta 4100 mAh koja će im pružiti natprosečnu autonomiju u radu (i do cela dva dana uz neko srednje intenzivno korišćenje), naravno ako se normalno puni za šta je bitno da konektor napajanja na smartfonu bude potpuno ispravan.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Xiaomi Redmi 3, 3s

Ako mobilni uređaj ne registruje da je priključen na punjač ili se njegova baterija otežano puni (moguće je i da se uopšte ne puni), velika je verovatnoća da je na telefonu stradao ili je oštećen konektor punjenja (napajanja).

Takav problem često se javlja zbog grubog rukovanja prilikom priključivanja smartfona na punjač, lošeg punjača, neadekvatnog električnog napona, kvašenja konektora, a ponekad se čini kao da je konektor otkazao „sam od sebe“ (obično je u pitanju neka fabrička greška).

Ali bez obzira na uzrok kvara, posledica će biti nefunkcionalan telefon, što je problem koji za Vas vrlo sigurno i pouzdano možemo rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi 3 ili Xiaomi Redmi 3s mobilnom telefonu pružićemo Vam efikasno, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi 3 i Redmi 3s

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi 3 i Xiaomi Redmi 3s smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Za detaljnije informacije izvolite pozovite nas na telefone našeg servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored opisane zamene konektora punjenja, u servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno i pouzdano vršimo i dekodiranje mobilnih telefona, zamenu baterije na mobilnim telefonima, kao i sve druge hardverske i softverske popravke na smartfonima.