Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu među svojim glavnim uslugama ističe uspešno rešavanje problema sa konektorom napajanja, pošto je ta komponenta vrlo važna za nesmetano funkcionisanje uređaja. Zamenu ili popravku konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 2 pametnom telefonu vršimo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena konektora punjenja Xiaomi Redmi Note 2 – Doktor MobilXiaomi Redmi Note 2 je pametni telefon odličnog odnosa cena-kvalitet i vrlo dobrih karakteristika, od kojih izdvajamo veliki 5.5-inčni IPS LCD touchscreen ekran Full HD rezolucije, osmojezgarni procesor na 2.0 GHz, 2 GB RAM i 16 GB skladišne memorije, OS Android 5.0 (Lollipop) i kamere od 13 MP (glavna, sa LED blicem i faznim autofokusom, HDR i panorama funkcijama) i 5 MP (selfi).

Za napajanje u radu ovaj uređaj koristi uklonjivu litijum-polimersku bateriju kapaciteta 3060 mAh koji bi trebala da mu pruža dosta dobru autonomiju, naravno kada se redovno i bez problema puni, a preduslov za to je potpuno ispravan konektor punjenja (napajanja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na Xiaomi Redmi Note 2

Hardverska komponenta koja služi za priključivanje smartfona na punjač kod punjenja njegove baterije prilično lako se može pokvariti ako se tom prilikom njima grubo rukuje (nastaju fizička ili mehanička oštećenja), ako je neadekvatan strujni napon, ukoliko dođe do prolivanja tečnosti u taj deo uređaja, itd.

Ponekad konektor punjenja može da prestane da radi i „sam od sebe“, a rezultat je uvek nemogućnost uređaja da puni bateriju (nekad uopšte i ne prepoznaje da je priključen na punjač), što dovodi i do krajnje nefunkcionalnosti telefona.

Ako primetite bilo koji od opisanih problema na svom pametnom telefonu, slobodno se obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da uradimo stručnu dijagnostiku i uspešno otklonimo kvar na uređaju.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 2 mobilnom telefonu naš serviserski tim uradiće pouzdano, sasvim bezbedno i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 2

U servisu Doktor Mobil uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 2 smartfonu pružamo po povoljnoj ceni. Ukoliko biste voleli da dobijete detaljnije podatke o ceni ili vremenu potrebnom za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Stručni i iskusni serviseri Doktor Mobil servisa uvek su tu za Vas, pa nam se javite i ako Vam bude potrebna zamena baterije na mobilnom telefonu, dekodiranje mobilnog telefona ili bilo koja druga hardverska ili softverska intervencija na pametnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena