Ukoliko je na mobilnom uređaju pokvaren konektor punjenja ili napajanja, njegova baterija neće moći nesmetano da se snabdeva električnom energijom i telefon će biti sasvim nefunkcionalan. Taj problem u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno rešavamo zamenom ili popravkom konektora punjenja na Xiaomi Redmi Pro pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na Xiaomi Redmi Pro – Doktor MobilXiaomi Redmi Pro je mobilni telefon lepog izgleda i povoljne cene, s obzirom na odlične karakteristike od kojih se izdvajaju „dvooka“ leđna kamera (13 MP + 5 MP) sa faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem (prednja ima senzor od 5 MP), desetojezgarni procesor brzine 2.1 GHz, uz 3 GB RAM i 32/64 GB interne memorije.

Ovaj uređaj, koji radi na Androidu verzije 6.0 (Marshmallow), ima i sjajan 5.5-inčni OLED ekran osetljiv na dodir u Full HD rezoluciji, a napaja se preko jake integrisane baterije kapaciteta 4050 mAh (jasno, kada mu je potpuno ispravan konektor punjenja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na Xiaomi Redmi Pro

Nepažljivim rukovanjem prilikom kačenja na punjač može se ozbiljno oštetiti konektor napajanja na mobilnom telefonu (tako nastaju fizička ili mehanička oštećenja, iskrivljenje zubaca konektora, itd), a probleme mogu izazvati i neadekvatan strujni napon i kvašenje tog dela smartfona.

Rezultat će biti da telefon ne može da puni svoju bateriju, a u nekim slučajevima neće ni registrovati da je priključen na punjač (u ređim situacijama kvar nije očigledan, pa deluje kao da je konektor otkazao „sam od sebe“, najčešće zbog neke fabričke greške).

Ovaj ne baš mali problem na pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo uspešno rešiti operacijom zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Pro mobilnom telefonu.

To je profesionalna usluga koju ćemo Vam pružiti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a naročito ćemo se potruditi da celu proceduru završimo u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Pro

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Xiaomi Redmi Pro smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ako Vam je bitno da imate preciznije podatke o ceni ili roku za popravku uređaja, budite slobodni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pišite preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Iskusan i dobro obučen tim servisa Doktor Mobil uspešno i efikasno rešava sve hardverske i softverske probleme na pametnim telefonima, pa nam se obavezno javite i ukoliko Vam zatrebaju usluge dekodiranja mobilnog telefona, zamene baterije na mobilnom telefonu ili neka druga specijalistička intervencija.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena