Zamena ili popravka konektora punjenja Tesla L7.1 – servis Doktor Mobil

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu efikasno i uspešno rešava sve hardverske i softverske probleme na savremenim mobilnim uređajima, što važi i za operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla L7.1 3G tabletu koju naš iskusan i dobro obučen serviserski tim obavlja veoma pouzdano, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena ili popravka konektora punjenja Tesla L7.1 – servis Doktor MobilTesla L7.1 3G je cenovno povoljan tablet uređaj elegantnog izgleda i pristojnog kvaliteta izrade, koji dolazi sa podrškom za Dual SIM, 7.0-inčnim IPS ekranom osetljivim na dodir, četvorojezgarnim procesorom maksimalne brzine 1.3 GHz, sa 1 GB RAM i 16 GB skladišne memorije (+ microSD slot za kartice do 32 GB) i kamerama od 5.0 MP (glavna) i 2.0 MP (selfi).

Ovom zanimljivom uređaju, koji radi na operativnom sistemu Android verzije 6.0 (Marshmallow), autonomiju u radu pruža baterija kapaciteta 3000 mAh, za šta je neophodan uslov da ima potpuno ispravan konektor punjenja (napajanja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na Tesla L7.1

Ukoliko na mobilnom uređaju ili tabletu imate neispravan ili oštećen konektor punjenja, njegov rad će biti veoma otežan (ili će biti potpuno nefunkcionalan), pošto nije u stanju da uspešno puni bateriju i tako se uredno napaja preko potrebnom električnom energijom.

To je relativno čest problem do kojeg obično dolazi usled nepažnje kod kačenja uređaja na punjač, nagle promene strujnog napona, kvašenja konektorskog ulaza i sl. (dešava se i da konektor otkaže „sam od sebe“, najčešće zbog neke fabričke greške).

U svakom slučaju, tabletu sa ovim kvarom potrebna je precizna stručna dijagnostika, a zatim i popravka otkrivenog kvara, što je postupak koji u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo vrlo pouzdano i efikasno.

Javite nam se i mi ćemo Vam uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla L7.1 3G tabletu pružiti veoma sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i svakako u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla L7.1 3G

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Tesla L7.1 3G tabletu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Vi nam slobodno možete pisati putem formulara u nastavku ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju konkretnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim što uspešno i pouzdano otklanjamo problem sa neispravnim konektorom punjenja, u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno i efikasno ćete dobiti i usluge zamene baterije na tabletu ili mobilnom telefonuservisa mobilnih uređaja (raznovrsne hardverske i softverske popravke), dekodiranja mobilnih telefona i mnoge druge.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button