Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno obavlja različite stručne intervencije na neispravnim mobilnim uređajima, a među njima je i zamena ili popravka konektora punjenja na Xiaomi Mi 5 i Xiaomi Mi 5s pametnim telefonima, što je usluga koju pružamo vrlo pouzdano, bezbedno i u realno najkraćem mogućem roku.

Zamena ili popravka konektora punjenja Xiaomi Mi 5 i 5s – Doktor MobilXiaomi Mi 5 i Xiaomi Mi 5s su top modeli sve popularnijeg kineskog proizvođača koji se, pored lepog izgleda i dobrog kvaliteta, odlikuju i 5.15-inčnim Full HD ekranima osetljivim na dodir, četvorojezgarnim procesorima sa 3/4 GB RAM i 32, 64 ili 128 GB interne memorije (zavisno od edicije) i odličnim primarnim 16 MP (na Mi 5) ili 12 MP (Mi 5s) kamerama sa faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem (selfi kamere imaju senzore od 4 MP).

Ovi dosta povoljni mobilni uređaji (s obzirom na karakteristike) imaju i podršku za Dual SIM, rade na OS Android 6.0 (Marshmallow), a napajaju se (naravno, ako im je ispravan konektor punjenja), preko integrisanih baterija kapaciteta 3000/3200 mAh koje im pružaju vrlo zadovoljavajuću autonomiju u radu.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Xiaomi Mi 5, 5s

Za nesmetan i normalan rad svakog mobilnog telefona, jako je važno da njegov konektor punjenja (napajanja) bude sasvim ispravan, jer će samo tako biti u mogućnosti da uspešno puni bateriju uređaja.

Ako to nije slučaj (npr. konektor je oštećen grubim kačenjem na punjač, usled nagle promene strujnog napona, kvašenja tog dela telefona, itd), baterija će se otežano puniti (ili se uopšte neće puniti) i telefon neće biti funkcionalan (dešava se i da uređaj i ne „prepoznaje“ da je priključen na punjač).

Zato naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ima razvijenu proceduru za uspešnu stručnu dijagnostiku i efikasnu i pouzdanu popravku smartfona sa navedenim kvarom.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Mi 5 ili Xiaomi Mi 5s mobilnom telefonu naša iskusna serviserska ekipa za Vas će obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i svakako u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Mi 5 i Mi 5s

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Xiaomi Mi 5 i Xiaomi Mi 5s smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Ako biste želeli da dobijete konkretnije podatke o ceni ili roku za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz navedenu popravku uređaja sa neispravnim konektorom punjenja, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno vrši i niz drugih specijalističkih intervencija, kao što su dekodiranje mobilnih telefona, zamena baterije na mobilnim telefonima, kao i rešavanje svih drugih hardverskih i softverskih problema na pametnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena