Većina modernih pametnih telefona, a posebno top modeli, imaju veoma kvalitetne kamere, ali su one dosta osetljive hardverske komponente i treba ih dobro čuvati od eventualnih oštećenja. Jedna od važnih usluga koje pouzdano i sigurno pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je i zamena kamere ili stakla kamere na Samsung Galaxy S6 i S6 edge smartfonima.

Zamena kamere i stakla kamere na Samsung Galaxy S6, S6 edgeSamsung Galaxy S6 (G920) i Samsung Galaxy S6 edge (G925) su odlični premijum modeli južnokorejske kompanije Samsung, veoma lepog dizajna i vrlo dobrih performansi.

Među njihovim glavnim adutima, što je posebno obradovalo ljubitelje multimedije, nalaze se njihove izvrsne kamere od kojih primarna ima senzor od 16 MP i opremljena je sjajnim funkcijama kao što su optička stabilizacija slike, autofokus (+ selektivni fokus i fokus osetljiv na dodir), LED blic, panoramsko snimanje, auto HDR, detekcija lica, itd, dok se prednja selfi kamera od 5 MP može pohvaliti i „dual video call“ opcijom.

Zamena kamere ili stakla kamere na Samsung S6 i S6 edge

Da bi nam kamere mobilnog telefona dugo služile i omogućavale snimanje super fotografija i video zapisa, treba ih čuvati od mogućih kvarova i oštećenja, do kojih prilično lako može da dođe ako telefon pretrpi udarac ili ga ispustimo na neku grubu ili tvrdu podlogu.

Najčešći problemi sa ovom hardverskom komponentom na pametnim telefonima su lomljenje ili oštećenje kamere ili samo njenog stakla (ako je ono izgrebano, telefon neće moći normalno da snima). Naravno, postoji mogućnost i da kamera „sama od sebe“ otkaže zbog neke fabričke greške pri izradi uređaja.

Bilo kako bilo, ako imate problem sa kamerom svog smartfona, samo se javite specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer imamo veliko iskustvo u uspešnom otklanjanju upravo ovakvih kvarova.

Naši dobro obučeni serviseri, sa savremenim i preciznim alatima, operaciju zamene kamere ili stakla kamere na Samsung Galaxy S6 ili Samsung Galaxy S6 edge mobilnom telefonu za Vas će obaviti pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene kamere i stakla kamere na Samsung Galaxy S6 i S6 edge

Što se tiče cene zamene kamere ili stakla kamere na Samsung Galaxy S6 i S6 edge pametnim telefonima, ona je u našem servisu povoljna. Slobodno nam se javite na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam trebaju malo detaljnije informacije o ceni ili roku za ovu popravku, a takođe nam možete poslati i pisani upit preko forme u produžetku teksta.

Upit o ceni zamene kamere i stakla kamere na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Najsrećnija situacija je kada nema nikakvih problema sa mobilnim telefonom, ali ako Vama ili Vašim prijateljima nekada bude trebala naša profesionalna pomoć – servis Doktor Mobil je tu za Vas. Pored efikasnog otklanjanja kvarova sa kamerom, ekranom, staklom, konektorom punjenja, itd, uspešno i efikasno vršimo i dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena