Zamena konektora punjenja Microsoft Lumia 950 i 950 XL – Doktor Mobil

Otkazivanje ili kvar konektora napajanja na smartfonu predstavlja prilično ozbiljan problem, pošto će takav uređaj vrlo verovatno postati nefunkcionalan (neće moći da puni bateriju). Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vrši pouzdanu i bezbednu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 950 i Microsoft Lumia 950 XL pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja Microsoft Lumia 950 i 950 XL – Doktor MobilMicrosoft Lumia 950 i Microsoft Lumia 950 XL su mobilni telefoni vrlo dobrih performansi i jednostavnog pravougaonog dizajna, koji imaju AMOLED Quad HD ekrane osetljive na dodir od 5.2, odnosno 5.7 inči i rade na Microsoft Windows 10 Mobile operativnom sistemu.

Pokreću ih šestojezgarni (na osnovnom modelu Lumia 950) i osmojezgarni (na većoj 950 XL verziji) procesori, uz 3 GB RAM i 32 GB interne memorije (+ microSD slot do 256 GB), a poseduju i odlične leđne kamere od 20 MP (Carl Zeiss, sa trostrukim LED blicem, optičkom stabilizacijom slike i autofokusom), kao i 5 MP prednje kamere.

Za zadovoljavajuću autonomiju u radu, podrazumeva se uz ispravan konektor punjenja, zadužene su uklonjive litijum-jonske baterije kapaciteta 3000 i 3340 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Microsoft Lumia 950, 950 XL

Mobilni telefoni sa pokvarenim ili oštećenim konektorom punjenja ne mogu normalno da rade i da imaju stabilno napajanje električnom energijom, jer nisu u stanju da redovno i nesmetano pune svoje baterije.

Ovaj problem može biti izazvan nepažljivim rukovanjem prilikom kačenja smartfona na punjač, naglom promenom strujnog napona, prolivanjem tečnosti po konektorskom ulazu, itd, a svaka od tih situacija zahteva preciznu dijagnostiku i profesionalnu popravku, što su usluge koje pouzdano i uspešno pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Veoma stručna i iskusna serviserska ekipa koja kod nas radi, operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 950 ili Microsoft Lumia 950 XL mobilnom telefonu za Vas će obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 950 i 950 XL

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Microsoft Lumia 950 i Microsoft Lumia 950 XL smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Ako Vam trebaju konkretniji podaci o ceni ili roku za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored pouzdanog otklanjanja problema sa konektorom punjenja, uspešno i kvalitetno pruža i druge specijalističke usuge, kao što su dekodiranje mobilnih telefona, servis mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na smartfonima poznatih brendova) i zamena baterije na mobilnim telefonima.