Zamena konektora punjenja na Sony Xperia X Performance – Doktor Mobil

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pouzdano i uspešno vrši sve neophodne intervencije na savremenim mobilnim uređajima, što važi i za operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia X Performance pametnom telefonu, koju ćemo za Vas obaviti garantovano sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena konektora punjenja na Sony Xperia X Performance – Doktor MobilSony Xperia X Performance je najjači model iz Sony-jeve Xperia X porodice, koji se odlikuje IP68 sertifikatom otpornosti na vodu i prašinu, brzim čitačem otisaka prstiju, jako dobrim Full HD Triluminos ekranom od 5.0 inči osetljivim na dodir i četvorojezgarnim procesorom ukombinovanim sa 3 GB RAM i 32/64 GB interne memorije (+ microSD slot do 256 GB).

Ovaj smartfon vrlo kvalitetne izrade radi na OS Android 6.0.1 (Marshmallow), poseduje kamere sa senzorima od 23 MP (glavna, sa faznim autofokusom i LED blicem) i 13 MP (prednja), a njegovo napajanje (kada ima potpuno ispravan konektor punjenja) vrši se preko integrisane (Non-removable) litijum-jonske baterije kapaciteta 2700 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Sony Xperia X Performance

Mada se ovaj mobilni telefon može podičiti, za Sony svakako očekivanim, visokim kvalitetom korišćenih materijala i izrade, ni on nije imun na moguća oštećenja ili kvarove konektora punjenja (napajanja), zbog čega bi uređaj mogao postati sasvim nefunkcionalan.

Takav problem, do kojeg najčešće dolazi usled grubog rukovanja prilikom kačenja telefona na punjač, neadekvatnog strujnog napona ili prodora tečnosti u konektorski ulaz, onemogućava uređaj da uspešno i redovno puni svoju bateriju, zbog čega ne može normalno da radi.

Ipak, i takvu situaciju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo rešiti sigurno i uspešno, kvalitetnom profesionalnom dijagnostikom i efikasnom popravkom nastalog kvara na uređaju.

Naši vrlo stručni i iskusni serviseri operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia X Performance mobilnom telefonu obavljaju pouzdano, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u zaista najkraćem roku koji bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia X Performance

Uslugu zamene ili popravke konektora napajanja na Sony Xperia X Performance smartfonu u našem servisu mobilnih telefona pružamo po povoljnoj ceni. Ukoliko želite da imate preciznije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, možete nam pisati preko forme u nastavku teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored uspešnog i pouzdanog otklanjanja problema sa konektorom punjenja, profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu efikasno i kvalitetno pruža i usluge dekodiranja Sony Xperia telefona, servisa Sony Xperia mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na Xperia smartfonima) i zamene baterije na mobilnim telefonima.