Zamena maske

Kontaktirajte nas

Zamena maske na mobilnom telefonu

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža uslugu zamene maske ili oklopa za mobilne telefone.

Svi mobilni telefoni, pa i oni najjeftiniji, izgledaju lepo kad su novi i tek kupljeni. Ali vremenom, korišćenjem kao i svaka druga roba, i mobilni telefoni se oštećuju i gube svoj prvobitni sjaj.

Posle nekog vremena staklo na ekranu dobije poneku šaru tu i tamo, na maski ili oklopu počinju da se pojavljuju znaci korišćenja, ogrebotine, sitne naprsline i slično. Tastatura se izliže tako da se slova i brojevi vise ne vide dobro. Jednom rečju – to više nije to što je bilo na početku :)

maska za mobilni telefon

Da bi stari mobilni telefon povratio prvobitni sjaj vrši se zamena maske na mobilnom telefonu. Nova maska ili oklop mobilnog telefona čini da stari telefon ponovo oživi i izgleda kao nov. Ovo je u najvećem broju slučajeva mnogo isplativije nego kupovina novog mobilnog telefona.

Cena zamene maske na mobilnom telefonu varira, i zavisi od modela mobilnog telefona. Neko generalno pravilo je da je cena niža za jeftinije modele telefona, a viša za skuplje. Takođe cena zavisi i od toga da li je nova maska original ili kopija, pri čemu moramo napomenuti da kopija ne mora obavezno da znači loš kvalitet (danas se sve proizvodi u Kini i kopija i original).

Imamo veliki izbor maski i oklopa za mobilne telefone. Za bliže informacije za vaš model telefona pozovite nas na 011/405-8049 ili 062/1617-002

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button