Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju ako imate problem sa konektorom napajanja (punjenja), pa telefon nema pouzdanu i stabilnu autonomiju u radu. Stručnu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 520 pametnom telefonu naši iskusni i dobro obučeni serviseri vrše sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena/popravka konektora punjenja HTC Desire 520 – servis Doktor MobilHTC Desire 520 je mobilni telefon manjih gabarita, sa podrškom za LTE (4G brzine mreže), 4.5-inčnim ekranom osetljivim na dodir i četvorojezgarnim procesorom maksimalne brzine 1.1 GHz, uz koji dolazi 1 GB RAM memorije i 8 GB skladišnog prostora za aplikacije i podatke (može se microSD memorijskom karticom povećati do 256 GB).

Instaliran mu je operativni sistem Android verzije 5.1 (Lollipop), a za fotografije i video zapise tu su kamere sa senzorima od 8 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom) i 2 MP (prednja). Napajanje se vrši (razume se, ukoliko uređaj ima ispravan konektor punjenja), pomoću izmenjive baterije kapaciteta 2000 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na HTC Desire 520

Da bi mobilni telefon imao uravnoteženo i nesmetano napajanje električnom energijom, važno je da mu konektor punjenja (napajanja) bude sasvim funkcionalan, jer u suprotnom neće moći uspešno da puni svoju bateriju i neće moći normalno da radi.

Mnogim vlasnicima pametnih telefona dešava se da pokvare ili oštete konektor punjenja, najčešće nepažljivim rukovanjem kod kačenja uređaja na punjač, a slične posledice mogu da izazovu i nagla promena napona na mreži i prodor tečnosti u konektorski ulaz.

Bilo kako bilo, smartfon sa ovim problemom treba poveriti pouzdanom profesionalnom servisu, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, da bi se obavila stručna dijagnostika i efikasno otklanjanje ustanovljenog kvara.

Iskusna i dobro obučena serviserska ekipa će Vam uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 520 mobilnom telefonu pružiti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i naravno u najkraćem vremenskom roku koji bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 520

Postupak zamene ili popravke konektora napajanja na HTC Desire 520 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona obavljamo po povoljnoj ceni. Ukoliko Vam bude neophodno da imate preciznije podatke o ceni ili roku za ovu intervenciju, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored efikasnog rešavanja problema sa konektorom napajanja, pouzdano i kvalitetno pruža i usluge dekodiranja HTC telefona, servisa HTC mobilnih telefona (uspešno otklanjanje hardverskih i softverskih kvarova na smartfonima ovog južnokorejskog proizvođača) i zamene baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena