U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored drugih specijalističkih intervencija, uspešno i kvalitetno vršimo i popravku uređaja sa neispravnim konektorom napajanja. Postupak zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 530 mobilnom telefonu naš vrlo stručan i iskusan serviserski tim obavlja pouzdano, bezbedno i u što je moguće kraćem roku.

Zamena/popravka konektora punjenja HTC Desire 530 – servis Doktor MobilHTC Desire 530 je pametni telefon privlačnog dizajna i solidnih karakteristika, od kojih izdvajamo podršku za 4G (LTE) brzine mreže, 5.0-inčni Super LCD ekran HD rezolucije osetljiv na dodir, četvorojezgarni procesor na 1.1 GHz, uz 1.5 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB), kao i kamere od 5 MP (prednja) i 8 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom).

Instaliran mu je operativni sistem Android verzije 6.0 (Marshmallow), a napaja se preko integrisane Li-Ion baterije kapaciteta 2200 mAh, za šta je važno da na uređaju bude sasvim ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na HTC Desire 530

Kvar ili oštećenje konektora punjenja (napajanja) na mobilnom telefonu nije nimalo naivan problem, pošto će u većini slučajeva takav uređaj postati potpuno nefunkcionalan jer neće moći uspešno da puni svoju bateriju (ili će se to odvijati vrlo otežano).

Neispravnost konektora, koja onemogućava stabilno napajanje smartfona električnom energijom, može biti prouzrokovana, između ostalog, grubim rukovanjem kod kačenja telefona na punjač, neodgovarajućim strujnim naponom pri punjenju, kvašenjem konektorskog ulaza, itd.

U svakom slučaju, uređaj sa takvim problemom zahteva hitnu profesionalnu dijagnostiku i popravku kvara, što je operacija koju ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas obaviti vrlo pouzdano i efikasno.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 530 pametnom telefonu pružićemo Vam sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 530

Operaciju zamene ili popravke konektora napajanja na HTC Desire 530 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona vršimo po povoljnoj ceni. Za sve dodatne informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a ako Vam je tako lakše, možete nam i pisati putem forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim uspešnog otklanjanja problema sa neispravnim konektorom punjenja, iskusna i stručna ekipa servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno i efikasno pruža i brojne druge specijalističke usluge, među kojima su najvažnije dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona (popravka svih hardverskih i softverskih kvarova na uređajima ovog južnokorejskog brenda) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena