Zamena/popravka konektora punjenja HTC Desire 626, 626G+ (Doktor Mobil)

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i efikasno rešava sve hardverske i softverske probleme na mobilnim uređajima, pa će tako biti i u slučaju da Vam je potrebna pouzdana zamena ili popravka konektora punjenja na HTC Desire 626 ili HTC Desire 626G+ pametnom telefonu, koju vršimo sigurno, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem roku.

Zamena/popravka konektora punjenja HTC Desire 626, 626G+ (Doktor Mobil)HTC Desire 626 i HTC Desire 626G+ su dopadljivi i kvalitetno izrađeni mobilni telefoni koji se odlikuju 5.0-inčnim HD ekranima osetljivim na dodir, osmojezgarnim procesorima maksimalne brzine 1.7 GHz, sa 2 ili 1GB RAM i 16, odnosno 8 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do 32 GB), kao i kamerama od 5 MP (prednja) i 13 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom).

Instaliran im je OS Android 4.4.4/4.4.2 (KitKat), a napajaju se, ukoliko im je sasvim ispravan konektor punjenja, pomoću integrisanih (Non-removable) baterija kapaciteta 2000 mAh koje im omogućavaju solidnu autonomiju u radu (naravno, njeno trajanje pretežno zavisi od intenziteta korišćenja uređaja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na HTC Desire 626, 626G+

Mobilni telefon koji ima pokvaren ili oštećen konektor punjenja otežano ili uopšte ne može da radi, jer nije u stanju da valjano puni svoju bateriju, pa bi taj problem što pre trebalo otkloniti, kako bi uređaj postao potpuno funkcionalan.

Kvarovi te vrste mogu nastati iz različitih razloga, a pokazalo se da su najčešći grubo rukovanje kod priključivanja smartfona na punjač, nagle promene električnog napona pri punjenju, kvašenje uređaja u predelu konektorskog ulaza, itd.

Ako i Vi imate sličan problem na svom telefonu, samo se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i efikasnu popravku uređaja.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 626 ili HTC Desire 626G+ mobilnom telefonu u našem servisu dobićete pouzdano, bezbedno i, naravno, u najkraćem realno mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 626 i 626G+

Sama cena zamene ili popravke konektora napajanja na HTC Desire 626 i HTC Desire 626G plus smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Ukoliko budete želeli da dobijete preciznije podatke o ceni ili roku za popravku uređaja, možete nam poslati pisani upit kroz formular u nastavku ovog teksta ili nas jednostavno pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite sigurni da je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek tu za Vas i slobodno nam se obratite i ukoliko Vam, osim rešavanja problema sa konektorom punjenja, bude zatrebalo dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih ili softverskih kvarova) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.