Zamena/popravka konektora punjenja HTC Desire 628 – servis Doktor Mobil

Neispravnost konektora napajanja na smartfonu mogla bi prilično da Vas „namuči“, pošto će mobilni uređaj sa tim problemom najverovatnije postati potpuno nefunkcionalan. Srećom, na raspolaganju Vam je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u kojem uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 628 pametnom telefonu pružamo pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena/popravka konektora punjenja HTC Desire 628 – servis Doktor MobilHTC Desire 628 je mobilni telefon privlačnog dizajna i dosta dobrih karakteristika, od kojih izdvajamo podršku za LTE (4G) i Dual SIM, ekran HD rezolucije od 5.0 inči osetljiv na dodir, OS Android 5.1 (Lollipop) i osmojezgarni procesor brzine 1.3 GHz, sa 3 GB RAM i 32 GB skladišne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB).

Ovaj uređaj srednje klase poseduje i kamere od 13 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (prednja), a napaja se pomoću integrisane (Non-removable) litijum-jonske baterije kapaciteta 2200 mAh (naravno, uslov za to je da mu bude potpuno ispravan konektor punjenja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na HTC Desire 628

Mobilni telefoni kod kojih konektor punjenja (napajanja) iz nekog razloga ne radi kako treba, imaće velikih problema u funkcionisanju, jer neće moći normalno da pune bateriju (ili će to činiti vrlo otežano), što će im onemogućiti stabilnu autonomiju u radu.

Takav kvar mogu da izazovu različiti uzroci, a najčešće su to nepažljivo postupanje prilikom kačenja uređaja na punjač (na taj način nastaju fizička ili mehanička oštećenja), nagla promena napona na električnoj mreži, prodor vode u konektorski ulaz, itd.

Da bi smartfon ponovo dobio punu funkcionalnost, potrebno je uraditi popravku ili zamenu konektora (u zavisnosti od vrste i stepena kvara), što je postupak koji u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu sprovodimo kvalitetno i efikasno.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 628 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika) i u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 628

U našem servisu mobilnih telefona uslugu zamene ili popravke konektora napajanja na HTC Desire 628 smartfonu pružamo po povoljnoj ceni. Ako Vam budu zatrebale preciznije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored uspešnog rešavanja problema sa konektorom punjenja, pouzdano i efikasno vrši i mnoge druge profesionalne intervencije, kao što su dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na HTC smartfonima) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button