Zamena/popravka konektora punjenja HTC Desire 650 – servis Doktor Mobil

Uspešno i neometano punjenje baterije veoma je važno za stabilan rad svakog mobilnog telefona, a kada to nije slučaj (konektor napajanja je pokvaren ili oštećen), servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će Vam pomoći pouzdanom i bezbednom operacijom zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 650 pametnom telefonu.

Zamena/popravka konektora punjenja HTC Desire 650 – servis Doktor MobilHTC Desire 650 je mobilni telefon interesantnog dizajna, sa podrškom za LTE (4G brzine mreže), IPS LCD ekranom HD rezolucije od 5.0-inči osetljivim na dodir, četvorojezgarnim procesorom takta 1.6 GHz, uz koji ide 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB), a tu su i kamere od 5 MP (selfi) i 13 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem).

Ovaj uređaj srednje klase radi na OS Android 6.0 (Marshmallow), a napaja se, ukoliko ima potpuno ispravan konektor punjenja naravno, preko integrisane litijum-jonske baterije kapaciteta 2200 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na HTC Desire 650

Savremeni mobilni telefoni imaju dosta nežne komponente koje se relativno lako mogu oštetiti, a među najčešćim problemima nalaze se kvarovi konektora punjenja (napajanja), do kojih dolazi usled nepažljivog rukovanja kod kačenja na punjač, neadekvatnog strujnog napona, kvašenja konektorskog ulaza, itd.

To je prilično nezgodna situacija, pošto uređaj sa neispravnim konektorom uglavnom postaje nefunkcionalan, jer ne može uspešno da puni svoju bateriju (ili to čini veoma otežano) zbog čega nema stabilnu autonomiju u radu.

Na smartfonu sa takvom vrstom kvara potrebno je uraditi stručnu dijagnostiku i pažljivu popravku ili zamenu (ako popravka nije moguća) konektora, što je postupak koji pouzdano obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Samo nam se obratite i naši iskusni i dobro obučeni serviseri će Vam uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 650 mobilnom telefonu pružiti sigurno, bezbedno (bez bilo kakvih rizika) i u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 650

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na HTC Desire 650 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Vi nam slobodno možete pisati putem forme u sledećem odeljku ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ukoliko Vam budu neophodne detaljnije informacije, bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim navedenog rešavanja problema sa neispravnim konektorom punjenja, profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i efikasno vrši i sve druge specijalističke intervencije, među kojima su dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona (otklanjanje različitih softverskih i hardverskih kvarova na smartfonima ovog poznatog tajvanskog brenda) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet Doktor Mobil