Zamena/popravka konektora punjenja Microsoft Lumia 540 – Doktor Mobil

Konektor punjenja na mobilnom telefonu koji ne radi kako treba predstavljaće priličan problem za funkcionisanje uređaja, jer neće imati stabilnu autonomiju (pošto ne može uspešno da puni bateriju). Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo pouzdanu i bezbednu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja Microsoft Lumia 540 pametnom telefonu.

Zamena/popravka konektora punjenja Microsoft Lumia 540 – Doktor MobilMicrosoft Lumia 540 je mobilni telefon pristupačne cene i pristojnih karakteristika, namenjen manje zahtevnim korisnicima, a odlikuje se podrškom za Dual SIM, 5.0-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir HD rezolucije i Microsoft Windows Phone 8.1 operativnim sistemom (sa Lumia Denim korisničkim interfejsom).

Četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz na ovom uređaju uparen je sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (može se microSD karticom povećati do 128 GB), kamere su sa senzorima od 8 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (prednja), a napaja se, kada je sasvim ispravan konektor punjenja, preko uklonjive baterije kapaciteta 2200 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Microsoft Lumia 540

Kao što smo napomenuli, veoma je važno da na mobilnom telefonu konektor punjenja (napajanja) normalno i stabilno radi, jer će u suprotnom uređaj najverovatnije biti potpuno nefunkcionalan.

Do takvog problema (baterija se otežano ili uopšte ne puni) često dolazi usled nepažljivog kačenja telefona na punjač, kvašenja konektora, nagle promene strujnog napona (ponekad izgleda i kao da je konektor otkazao „sam od sebe“, uglavnom zbog fabričke greške).

Ova situacija zahteva stručnu dijagnostiku i popravku detektovanog kvara, što je operacija koju ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas obaviti pouzdano i efikasno.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Microsoft Lumia 540 mobilnom telefonu je usluga koju pružamo sigurno, bezbedno i svakako u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 540

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Microsoft Lumia 540 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Slobodno nam pišite preko formulara iz sledećeg odeljka ovog teksta ili nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju precizniji podaci o ceni ili roku za pružanje navedene usluge.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored opisanog otklanjanja problema sa neispravnim konektorom punjenja na pametnom telefonu, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno pruža i druge specijalističke usluge, kao što su dekodiranje mobilnih telefona, servis mobilnih telefona (različite hardverske i softverske popravke na smartfonima svih poznatih brendova) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button