Zamena/popravka konektora punjenja Microsoft Lumia 550 – Doktor Mobil

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pruža pouzdanu i kvalitetnu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 550 pametnom telefonu, što je intervencija koju je važno obaviti ako mobilni uređaj nema stabilnu autonomiju, jer zbog kvara ili oštećenja konektora napajanja nije u stanju da normalno i redovno puni svoju bateriju.

Zamena/popravka konektora punjenja Microsoft Lumia 550 – Doktor MobilMicrosoft Lumia 550 je mobilni telefon pogodan za ljubitelje kompaktnijih uređaja, jer dolazi sa 4.7-inčnim ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji, a radi na operativnom sistemu Microsoft Windows 10 Mobile. Ima četvorojezgarni procesor na 1.1 GHz, ukombinovan sa 1 GB RAM i 8 GB skladišne memorije (proširive microSD karticom do 256 GB).

Za fotografije i video zapise tu su kamere od 5 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom) i 2 MP (selfi), dok je za napajanje predviđena uklonjiva litijum-jonska baterija kapaciteta 2100 mAh, ali je neophodno da na uređaju bude potpuno ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Microsoft Lumia 550

Mobilni telefon koji ne može uspešno da puni bateriju (ili to čini veoma otežano), po svoj prilici ima pokvaren ili na neki način oštećen konektor punjenja (napajanja), zbog čega nije funkcionalan i treba mu profesionalan servis.

Takav problem može nastati iz različitih razloga, a među najčešćima su grubo postupanje prilikom kačenja smartfona na punjač, kvašenje tog dela uređaja, nagla promena strujnog napona, itd. (postoje situacije i kada deluje da je konektor otkazao „sam od sebe“, a posredi je uglavnom neka fabrička greška).

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam zato stoji na raspolaganju da uradi stručnu dijagnostiku i efikasnu i pouzdanu popravku detektovanog kvara na smartfonu.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 550 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i svakako u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 550

Sama cena zamene ili popravke konektora napajanja na Microsoft Lumia 550 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Ukoliko budete poželeli da se unapred preciznije obavestite o ceni ili roku za popravku uređaja, možete nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam poslati pisani upit preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim navedene usluge rešavanja problema sa konektorom punjenja na pametnom telefonu, u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno i pouzdano obavljamo i druge specijalističke intervencije, među kojima su dekodiranje mobilnih telefona, servis mobilnih telefona (uspešne hardverske i softverske popravke na uređajima svih poznatih proizvođača) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button