Zamena/popravka konektora punjenja Microsoft Lumia 640 XL – Doktor Mobil

Konektor napajanja (punjenja) koji se pokvario ili oštetio doneće Vam prilično nevolja u korišćenju mobilnog telefona ako ga brzo ne servisirate, jer će uređaj najverovatnije biti potpuno nefunkcionalan. Zato servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pruža sigurnu, bezbednu i pouzdanu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 640 XL pametnom telefonu.

Zamena/popravka konektora punjenja Microsoft Lumia 640 XL – Doktor MobilMicrosoft Lumia 640 XL je, kao što mu i naziv sugeriše, mobilni telefon malo većih gabarita koji poseduje 5.7-inčni HD ekran osetljiv na dodir i odličnu primarnu kameru od 13 MP sa Carl Zeiss optikom, LED blicem i autofokusom (prednja je sa senzorom od 5 MP), a radi na operativnom sistemu Microsoft Windows Phone 8.1.

Četvorojezgarni procesor maksimalne brzine 1.2 GHz uparen je na ovom uređaju sa 1 GB sistemske RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB), a za iznadprosečnu autonomiju u radu zaslužna je izmenjiva Li-Ion baterija kapaciteta 3000 mAh (naravno, bitan uslov je da smartfon ima potpuno ispravan konektor punjenja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na Microsoft Lumia 640 XL

Ukoliko se dogodi da zbog nepažljivog rukovanja prilikom kačenja mobilnog telefona na punjač ili iz nekog drugog razloga (nagla promena strujnog napona, kvašenje uređaja, itd) pokvarite ili oštetite konektor punjenja (napajanja), taj problem bi trebalo što pre otkloniti kako bi telefon mogao normalno da radi.

Neispravan konektor punjenja uglavnom dovodi do toga da telefon ne može uspešno da puni svoju bateriju (ili je puni, ali jako otežano), zbog čega nema stabilnu i nesmetanu autonomiju u radu.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam u takvoj situaciji može pomoći profesionalnom dijagnostikom i efikasnom i kvalitetnom popravkom smartfona.

Naši vrlo iskusni i stručni serviseri operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 640 XL mobilnom telefonu obavljaju sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, uz poseban trud da ceo postupak bude gotov u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 640 XL

Sama cena zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 640 XL smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Budite slobodni da nam se obratite preko formulara iz sledećeg pasusa ili pozivom na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju konkretniji podaci o ceni ili roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz pouzdano i efikasno rešavanje problema sa konektorom punjenja, specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno i uspešno pruža i druge profesionalne usluge, među kojima su dekodiranje mobilnog telefona, kompletan servis mobilnog telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na smartfonima poznatih proizvođača) i zamena baterije na mobilnom telefonu.