Zamena/popravka konektora punjenja na LG Bello II – servis Doktor Mobil

Nefunkcionalnost mobilnog telefona usled kvara konektora punjenja (napajanja) u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu otklanjamo sigurno, bezbedno i u kratkom vremenskom roku. Naša stručna i iskusna serviserska ekipa uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na LG Bello II pametnom telefonu pružiće Vam vrlo pouzdano i po povoljnoj ceni.

Zamena/popravka konektora punjenja na LG Bello II – servis Doktor MobilLG Bello II je mobilni telefon pristojnih karakteristika i pristupačne cene, koji poseduje 5.0-inčni ekran osetljiv na dodir u rezoluciji 480 x 854 piksela, četvorojezgarni procesor radnog takta 1.3 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB skladišne memorije (+ microSD slot za kartice do 32 GB), i kamere od 8 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom) i 5 MP (selfi).

Ovaj smartfon, koji radi na OS Android verzije 5.1.1 (Lollipop), napaja se pomoću uklonjive baterije kapaciteta 2540 mAh, za šta je jako važno da na uređaju bude potpuno ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na LG Bello II

Pošto je redovno punjenje baterije neophodno za stabilan i nesmetan rad svakog mobilnog telefona, ukoliko primetite da to na Vašem uređaju nije slučaj (baterija se otežano puni ili se uopšte ne puni), preporuka je da što pre izvršite popravku konektora punjenja (napajanja).

Ta važna hardverska komponenta najčešće se pokvari ili ošteti prilikom nepažljivog kačenja telefona na punjač, nagle promene napona na električnoj mreži ili kvašenjem tog dela uređaja (ponekad izgleda i kao da je otkazala „sama od sebe“, što je verovatno posledica neke fabričke greške).

Koji god da je uzrok neispravnosti konektora napajanja na Vašem smartfonu, najbolje je da se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da uradimo pouzdanu stručnu dijagnostiku i efikasnu popravku ustanovljenog kvara.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na LG Bello II mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG Bello II

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na LG Bello II smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Za preciznije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, budite slobodni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara koji ćete pronaći u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored pomenutog rešavanja problema sa konektorom punjenja, za Vas uspešno i pouzdano može obaviti i druge profesionalne intervencije, kao što su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na uređajima ovog proizvođača) i zamena baterije na mobilnom telefonu.