Zamena/popravka konektora punjenja Tesla Smartphone 6.2 – Doktor Mobil

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vrši uspešnu i efikasnu popravku uređaja na kojima je došlo do kvara konektora napajanja (punjenja), jer je ispravnost te hardverske komponente veoma važna za nesmetan rad smartfona. Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla Smartphone 6.2 pametnom telefonu pružamo sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Zamena/popravka konektora punjenja Tesla Smartphone 6.2 – Doktor MobilTesla Smartphone 6.2 je kvalitetno izrađen mobilni telefon, sa dosta dobrim karakteristikama, među kojima su podrška za Dual SIM i 4G (LTE), 5.0-inčni ekran osetljiv na dodir HD rezolucije, osmojezgarni procesor brzine 1.3 GHz, sa 3 GB RAM i 32 GB skladišne memorije (plus microSD slot) i kamere sa senzorima od 13 MP (primarna, sa autofokusom) i 5 MP (frontalna).

Ovaj fino dizajniran uređaj domaće proizvodnje, koji dolazi u metalnom kućištu, pripada srednjoj cenovnoj klasi smartfona, radi na OS Android 6.0 (Marshmallow), a napaja se, kada ima potpuno ispravan konektor punjenja, preko baterije solidnog kapaciteta od 2850 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Tesla Smartphone 6.2

Svakom mobilnom telefonu, da bi nesmetano radio, potrebno je stabilno i kontinuirano napajanje električnom energijom, što neće biti slučaj ako je neispravan konektor punjenja, jer tada uređaj neće biti u stanju da uredno puni svoju bateriju.

Do kvara ove vrste može doći iz različitih razloga, a praksa pokazuje da su najčešći nepažljivo postupanje prilikom kačenja smartfona na punjač, neodgovarajući napon na strujnoj mreži, prolivanje vode ili neke druge tečnosti po konektorskom ulazu, itd. (dešava se i da konektor otkaže „sam od sebe“ i tada je obično u pitanju neka fabrička greška).

U svakom slučaju, konektor koji je nefunkcionalan treba što pre popraviti ili zameniti novim (ako popravka nije moguća), što je specijalistička intervencija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo pouzdano i vrlo efikasno.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla Smartphone 6.2 mobilnom telefonu iskusni i stručni serviseri koji kod nas rade, za Vas će obaviti sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po uređaj) i svakako u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Tesla Smartphone 6.2

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Tesla Smartphone 6.2 telefonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Svi kojima budu zatrebale preciznije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, mogu nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam poslati pisani upit putem formulara u narednom odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas i ukoliko Vam, pored pouzdane operacije zamene konektora punjenja, nekada budu potrebne i usluge dekodiranja mobilnog telefona, servisa mobilnog uređaja (uspešne hardverske i softverske popravke na smartfonima svih poznatih brendova) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.