Zamena/popravka konektora punjenja ZTE Blade S6, S6 plus – Doktor Mobil

Naš profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pruža pouzdanu i efikasnu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na ZTE Blade S6 i ZTE Blade S6 plus pametnim telefonima, što je operacija koju sprovodimo vrlo bezbedno i u najkraćem mogućem roku, a neophodna je uređajima na kojima je pokvaren ili oštećen konektor napajanja (punjenja).

Zamena/popravka konektora punjenja ZTE Blade S6, S6 plus – Doktor MobilZTE Blade S6 i ZTE Blade S6 plus su mobilni telefoni koji se, pored povoljne cene i vrlo dobrih performansi, mogu pohvaliti i podrškom za 4G (LTE), Dual SIM opcijom i IPS LCD ekranima HD rezolucije osetljivim na dodir od 5.0/5.5 inči.

Pokreću ih osmojezgarni procesori, sa 2 GB RAM memorije i 16 GB skladišnog prostora (+ microSD slot za memorijske kartice do najviše 64 GB), rade na OS Android 5.0.1/5.0.2 (Lollipop), a za fotografije i video zapise tu su kamere od 13 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom) i 5 MP (frontalna).

Ovi mobilni uređaji napajaju se, naravno kada imaju ispravne konektore punjenja, preko integrisanih (Non-removable) litijum-jonskih baterija kapaciteta 2400 mAh (na osnovnom modelu S6), tj. 3000 mAh (na verziji S6 plus).

Zamena ili popravka konektora napajanja na ZTE Blade S6, S6+

Mobilni telefon sa neispravnim konektorom punjenja (napajanja) ne može normalno da funkcioniše, pošto zbog takvog kvara nije u stanju da redovno i nesmetano puni svoju bateriju.

Ovaj problem, koji onemogućava stabilno i uravnoteženo napajanje smartfona, najčešće izazivaju neadekvatan strujni napon, prodor vode u konektorski ulaz, kao i grublje rukovanje prilikom priključivanja uređaja na punjač.

U takvoj situaciji treba se obratiti pouzdanom servisu, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, koji će uraditi stručnu dijagnostiku i efikasnu popravku telefona.

Postupak zamene ili popravke konektora punjenja na ZTE Blade S6 ili ZTE Blade S6 plus mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na ZTE Blade S6, S6 plus

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na ZTE Blade S6 i ZTE Blade S6 plus smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Ukoliko želite da dobijete konkretnije podatke o ceni ili roku za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas i ako Vam, pored uspešnog rešavanja problema sa konektorom punjenja, zatrebaju i dekodiranje ZTE telefona, servis ZTE mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na smartfonima ovog brenda) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.