Jedno od čestih pitanja koja nam upućuju vlasnici popularnog LG G2 mobilnog telefona jeste da li je moguće zameniti samo staklo na ovom telefonu kada je došlo do napuknuća i kada i touchscreen i lcd normalno rade ali je samo staklo napuklo? Ili u slučaju da usled napuknuća ne radi ekran na dodir touchscreen, da li je moguće zameniti samo tač skin bez zamene kompletnog ekrana ? Odgovor je potvrdan – moguće je zameniti samo staklo ili samo touchscreen na LG G2 mobilnom telefonu i naš servis radi ovu operaciju uspešno već dugo vremena.

Zamena stakla na LG G2 mobilnom telefonu jedna od brojnih usluga koje Vam nudi servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Ako Vam je telefon ispao i oštetilo se staklo, a pri tom tač skrin reaguje na dodir i LCD prikazuje sliku, tada se menja samo staklo kod LG G2 D802 mobilnog telefona.

lg g2 mobiMože Vam se desiti i slučaj kada tač skrin ne reaguje na dodir, a LCD prikazuje sliku. Na ovom modelu mobilnog telefona u tom slučaju ne mora da se menja komplet ekran, već se menja samo tač skrin. Zamena touchscreena-a na LG G2 mobilnom telefonu je moguća i povoljnija nego kada biste menjali komplet ekran.

Prilikom zamene stakla ili touchscreen-a na LG G2 mobilnom telefonu dajemo garanciju da kasnije neće doći do ulaska prašine ili do odlepljivanja samog stakla. Naš tim servisera radi stručno i kvalitetno, Vaše je samo da donesete mobilni telefon kod nas, ostalo je naša briga.

Po pravilu zamena stakla ili tača na LG G2 mobilnom telefonu je operacija koja traje od 24 – 48 sati (zavisi od trenutnih obaveza u servisu, na licu mesta će vam biti rečeno procenjeno vreme završetka popravke ). Ukoliko postoji mogućnost, a Vi donesete telefon ujutru u naš servis, potrudićemo se da zamenimo staklo do kraja radnog vremena, ali ne možemo garantovati.

U slučaju da Vam ne radi LCD, tj. telefon Vam ne prikazuje sliku, potrebno je promeniti komplet ekran. Zamena komplet ekrana na LG G2 mobilnom telefonu se može završiti u toku dana ako je hitno, ali je ova opcija skuplja nego kada menjate samo staklo.

Bez obzira da li Vam je oštećeno staklo, tač skrin ne reaguje, ili telefon ne prikazuje sliku, slobodno nas kontaktirajte i dođite kod nas. Biće nam drago da Vam pomognemo i rešimo Vaš problem.

 

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena