Ukoliko Vam je došlo do napukunuća stakla na LG G3 mobilnom telefonu, a touchscreen normalno radi i lcd prikazuje sliku, u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možemo Vam promeniti samo staklo. Takođe, može Vam se desiti da Vam telefon prikazuje sliku, ali touchscreen Vam ne radi. Tada se može zameniti samo touchscreen na Vašem LG G3 mobilnom telefonu, bez zamene kompletnog ekrana.

Zamena stakla ili touchscreen-a na LG G3 mobilnom telefonu je jedna od čestih operacija u našem servisu. Posetite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

Zamena stakla na LG G3 mobilnom telefonu jedna od brojnih usluga koje Vam nudi naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Bilo da Vam se  oštetilo staklo, a pri tom tač skrin reaguje na dodir i LCD prikazuje sliku, ili da Vam tač skrin ne reaguje na dodir, a lcd prikazuje sliku, zamena stakla ili touchscreena-a na LG G3 mobilnom telefonu je moguća i povoljnija nego kada biste menjali komplet ekran.

lg g3 dvaPrilikom zamene stakla ili touchscreen-a na LG G3 mobilnom telefonu dajemo garanciju da kasnije neće doći do ulaska prašine ili do odlepljivanja samog stakla. Naš tim servisera odlikuje stručnost i kvalitet u radu, Vaše je samo da donesete mobilni telefon kod nas, ostalo je naša briga.

Po pravilu zamena stakla ili tača na LG G3 mobilnom telefonu je operacija koja najčešće traje 24-48 sati.

Ako Vam se desi da Vam ne radi LCD, tj. telefon Vam ne prikazuje sliku, onda je potrebno promeniti komplet ekran. Zamena komplet ekrana na LG G3 mobilnom telefonu se može završiti u toku dana ako je hitno, ali je ova opcija skuplja nego kada menjate samo staklo.

Bez obzira da li Vam je oštećeno staklo, tač skrin ne reaguje, ili telefon ne prikazuje sliku, slobodno nas kontaktirajte i dođite kod nas. Biće nam drago da Vam pomognemo i rešimo Vaš problem.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

   

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena