Zamena stakla ili touchscreena na Alcatel Pixi 3 (8) tabletu je profesionalna usluga koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo vrlo pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku, a taj postupak potrebno je sprovesti na uređaju kod kojeg se, sticajem nepovoljnih okolnosti, desilo da napukne ili pukne staklo ili se pokvari touchscreen.

Zamena stakla ili touchscreena Alcatel Pixi 3 (8) – servis Doktor MobilAlcatel Pixi 3 (8) je tablet uređaj pristojnih karakteristika i elegantnog izgleda, sa kapacitivnim TFT touchscreen ekranom dijagonale 8.0 inči, koji dolazi u rezoluciji 800 x 1280 piksela.

Za rad njegovog operativnog sistema Android verzije 4.4.2 (KitKat) zadužen je Dual-core procesor maksimalne brzine 1.3 GHz, ukombinovan sa 1 GB sistemske RAM i 4 GB interne memorije za skladištenje podataka i aplikacija (ona se microSD karticom može proširiti do najviše 32 GB).

Ovaj uređaj poseduje i dve skromnije kamere – primarnu od 2 MP i sekundarnu VGA, dok je za napajanje u radu predviđena integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 3240 mAh.

Zamena stakla ili touchscreena na Alcatel Pixi 3 (8)

Pošto, naravno, imaju prostranije ekrane, tableti su izloženiji eventualnim udarcima i drugim rizicima (npr. ispadanju uređaja na tvrdu podlogu), a sve su to situacije koje mogu dovesti do ozbiljnijih kvarova, lomljenja ili oštećenja displeja, stakla ili tač skrina.

Ukoliko se, ipak, ovakva situacija i dogodi, važno je obratiti se pouzdanom servisu, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, kako bi se izvršila stručna dijagnostika i efikasna popravka uređaja.

Moguće je da je na tabletu jedino staklo puklo ili napuklo (a sve drugo radi kako treba), pa se popravka uspešno može obaviti zamenom samo stakla. S druge strane, ako se ustanovi da tačskrin ne reaguje na dodir (u svim delovima ekrana), takođe bi se mogla izvršiti zamena samo neispravnog touchscreen-a. Međutim, u slučaju da LCD ne daje sliku, jedina uspešna varijanta za popravku uređaja bi bila zamena kompletnog ekrana.

Bilo kako bilo, naš stručan i iskusan serviserski tim je uvek tu za Vas, a operaciju zamene stakla ili touchscreena na Alcatel Pixi 3 (8) tabletu obavljamo sigurno, bezbedno i svakako u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene stakla ili touchscreena na Alcatel Pixi 3 (8)

Uslugu zamene stakla ili touchscreena na Alcatel OneTouch Pixi 3 (8) tabletu u našem servisu mobilnih telefona pružamo po povoljnoj ceni. Detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja možete dobiti ukoliko nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit kroz formular u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla ili touchscreena na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju i ako Vam, osim pouzdane zamene stakla ili zamene touchscreena, budu zatrebale i usluge dekodiranja Alcatel telefona, servisa Alcatel mobilnih uređaja i zamene baterije na tabletima ili mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena