Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi ukoliko je na Vašem uređaju potrebno zameniti napuklo staklo ili neispravan touchscreen. Operaciju zamene stakla ili touchscreena na Alcatel Pixi 10 WiFi tabletu naš dobro obučen i iskusan serviserski tim obavlja sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena stakla, touchscreena Alcatel Pixi 3 (10) – Doktor MobilAlcatel Pixi 3 (10) WiFi je tablet uređaj elegantnog izgleda i povoljne cene, koji ne poseduje mogućnost korišćenja mobilne mreže (nema SIM karticu), a dolazi sa velikim kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 10.1-inči u rezoluciji 800 x 1280 piksela.

Radi na softverskoj platformi Android verzije 5.0 (Lollipop), a pokreće ga četvorojezgarni procesor maksimalne brzine 1.3 GHz, uparen sa 1 GB RAM i 8/16 GB skladišne memorije (plus microSD slot za kartice do 64 GB). Tu su i dosta skromne kamere od 2 MP (glavna) i 0.3 MP (pomoćna), dok se napajanje vrši preko integrisane litijum-jonske baterije kapaciteta 4060 mAh.

Zamena stakla ili touchscreena na Alcatel Pixi 10 WiFi

Ako Vam se nekako dogodi da ovaj interesantan uređaj ispustite na neku grublju podlogu, ta ne baš zgodna situacija može rezultirati ozbiljnijim lomljenjem ili oštećenjem tačskrina, stakla ili displeja na tabletu.

Takvo stanje zahteva profesionalnu dijagnostiku kako bi se tačno utvrdilo koju vrstu procedure treba sprovesti za uspešnu popravku uređaja.

Ukoliko se pokaže da je na tabletu samo napuklo ili puklo staklo (a sve ostalo radi normalno), onda je potrebno obaviti samo zamenu stakla. Takođe, ako tač skrin uređaja ne reaguje na dodir u svim delovima ekrana, može se zameniti samo neispravan touchscreen. Ali ako se utvrdi da LCD ne daje sliku, tada je jedino rešenje za popravku zamena kompletnog ekrana.

Koji god od navedenih problema da je prisutan na Vašem uređaju, servis mobilnih telefona Doktor Mobil je tu da za Vas uradi pouzdanu i kvalitetnu popravku tableta.

Uslugu zamene stakla ili touchscreena na Alcatel OT-8079 Pixi 3 (10) WiFi tabletu naši stručni serviseri obavljaju sigurno, bezbedno i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene stakla ili touchscreena na Alcatel Pixi 3 (10) WiFi

Operaciju zamene stakla ili touchscreena na Alcatel OneTouch Pixi 3 (10) WiFi tabletu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Za više informacija o ovoj usluzi, ceni ili roku za popravku uređaja, izvolite pozovite nas na telefone našeg servisa ili nam pišite preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla ili touchscreena na mobilnom telefonu

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pored uspešne zamene stakla i zamene touchscreena, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pouzdano i efikasno pruža i usluge dekodiranja Alcatel telefona, servisa Alcatel mobilnih uređaja i zamene baterije na tabletima i mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena