Na nekim modelima pametnih telefona i tableta postoji mogućnost da se umesto kompletnog ekrana izvrši zamena samo stakla ili touchscreena, naravno ukoliko je došlo do tog tipa kvara, pa Vam servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji na raspolaganju da uradi sigurnu i bezbednu zamenu stakla ili touchscreena na Tesla L7.1 3G tabletu.

Zamena stakla, touchscreena na Tesla L7.1 3G – Doktor MobilTesla L7.1 3G je tablet uređaj jednostavnog dizajna, sa zaobljenim uglovima, koji se, pored solidnog kvaliteta izrade i dosta povoljne cene, odlikuje podrškom za Dual SIM i kapacitivnim IPS ekranom dijagonale 7.0 inči, u rezoluciji 1024 x 600 piksela.

Instaliran mu je operativni sistem Android 6.0 (Marshmallow) za čiji rad je odgovoran četvorojezgarni procesor takta 1.3 GHz, ukombinovan sa 1 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot za njeno povećanje do 32 GB), kamere su mu sa senzorima od 2.0 MP (prednja) i 5.0 MP (primarna), dok je za autonomiju u radu ovog uređaja zadužena baterija kapaciteta 3000 mAh.

Zamena stakla ili touchscreena na Tesla L7.1

Moderni pametni telefoni i tableti su prilično nežni uređaji koje treba pripaziti od eventualnih udaraca ili ispadanja na tvrdu podlogu, pošto bi u takvoj situaciji dosta lako moglo doći do oštećenja stakla, tač skrina ili displeja.

Specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu je zato tu da Vam pomogne sprovođenjem stručne dijagnostike i efikasnim rešavanjem problema, bez obzira koja vrsta kvara je u pitanju.

Ako je na uređaju samo puklo ili napuklo staklo (a sve drugo radi kako treba), onda se može uraditi zamena samo stakla. Isto tako, ukoliko ni tačskrin tableta ne reaguje na dodir, popravka se uspešno može obaviti zamenom oštećenog touchscreen-a (jedino u slučaju da LCD ne prikazuje sliku, morala bi da se uradi zamena kompletnog ekrana na tabletu).

Operaciju zamene stakla ili touchscreena na Tesla L7.1 3G tabletu u servisu Doktor Mobil za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, uz veliki trud da čitav postupak završimo u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene stakla ili touchscreena na Tesla L7.1 3G

Uslugu zamene stakla ili touchscreena na Tesla L7.1 tabletu u našem servisu vršimo po povoljnoj ceni. Ako Vam trebaju preciznije informacije o ceni ili roku za završetak ove intervencije, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla ili touchscreena na mobilnom telefonu ili tabletu

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite sigurni da je servis Doktor Mobil uvek tu za Vas i slobodno nam se obratite ako Vam, pored zamene stakla ili touchscreena, zatreba dekodiranje mobilnog telefona, zamena baterije na tabletu ili mobilnom telefonu ili neka druga hardverska ili softverska intervencija.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena