Ukoliko Vam je neophodna pouzdana zamena stakla ekrana na Samsung Galaxy S10 plus možete posetiti servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Vršimo zamenu stakla na S10, S10e i S10 plus mobilnom telefonu.

Zamena stakla S10 cena 150 evra.

Zamena stakla S10 plus cena 170 evra.

Zamena stakla S10e cena 120 evra.

Sa podjednakom pažnjom ćemo za Vas obaviti i sve neophodne intervencije na Samsung uređajima u okviru servisa Samsung mobilnih telefona.

Ukoliko niste iz Beograda, možete nam poslati Vaš telefon nekom kurirskom službom.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611


   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Arene

   Bulevar Zorana Đinđića 77, lokal 3-4

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   Samsung Galaxy S10 plus staklo ekrana

   zamena stakla lcd-a samsung galaxy s10 plus

   Samsung Galaxy S10+ je izuzetan telefon premijum klase. Atraktivnim izgledom dominira Dynamic AMOLED kapacitivni touchscreen veličine 6.4 inča.

   Ekran na Samsung S10 plus ima Corning Gorilla Glass 6 zaštitu. U praksi to bi trebalo da znači da je ekran prilično izdržljiv na udarce i padove.

   Na testovima koje je sprovela firma Corning koja proizvodi ovu zaštitu, S10+ je preživeo čak 15 uzastopnih padova sa visine od 1 metra dok nije došlo do oštećenja ekrana i stakla na ekranu.

   U praksi dakle ovaj telefon bi trebao da je prilično izdržljiv, ali ako ipak dođe do pada i lomljenja samo prednjeg stakla, onda smo mi tu da Vam pomognemo da rešite taj problem.

   Polomljeno ili oštećeno staklo ekrana na S10+

   zamena ekrana na samsung galaxy s10 plus

   Svako od nas se bar jednom ili više puta u životu susreo sa slomljenim staklom telefona ukoliko je uređaj ispao na čvrstu podlogu, ili sa izgrebanim staklom koje se oštetilo prilikom nošenja u torbi ili džepu.

   Posledice ovakvih i drugih mehaničkih oštećenja dovešće do napuklog, slomljenog ili čak smrskanog stakla ekrana na Vašem S10+ telefonu.

   Oštećenje na prostranom ekranu od 6.4 inča ovog uređaja zahtevaće zamenu stakla ali je pre svake intervencije neophodno ustanoviti i da li je ekran telefona funkcionalan.

   Ako je napuklo staklo na ekranu S10+ telefona, a sve ostalo radi normalno tj. touchscreen reaguje na dodir, tada nije potrebno menjati ceo ekran već samo staklo.

   Zamena stakla LCD-a je znatno povoljnija varijanta od zamene kompletnog ekrana i ukoliko je moguće, uvek bi trebalo dati prednost ovoj intervenciji.

   Međutim, stvar je nešto komplikovanija a servis složeniji ukoliko oštećeno staklo ekrana ne daje sliku ili touchscreen ne reaguje na dodir.

   Ovakav problem može otkloniti samo zamena kompletnog ekrana na Samsung Galaxy S10 plus uređaju.

    Pozovite nas

    011 / 4022-611

    Zamena stakla ekrana na Samsung Galaxy S10+

    Zamena stakla je servisna intervencija koji spada u reparaciju Samsung ekrana. Proces zamene stakla ekrana na mobilnom telefonu predstavlja veoma osetljiv postupak i zbog toga ga treba poveriti stručnim licima.

    Zamena stakla na S10+ neće uticati na kvalitet ekrana i slike. Ovde dakle nije reč o zameni originalnog ekrana telefona, već samo oštećenog stakla ekrana.

    Ukoliko nas posetite, zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy S10+ biće obavljena bezbedno i u najkraćem realnom vremenskom roku u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

    Detaljne informacije možete dobiti putem telefona ili formulara u nastavku teksta, a preciznu procenu o ceni i vremenskom roku zamene stakla na S10+ Vam možemo dati kada ostavite telefon u servisu.

    Cena zamene stakla na Samsung Galaxy S10 plus

     Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

     Pozovite nas i zakažite servis

     011 / 4022-611

     ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

     Kontakt forma
     * obavezna polja     Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

     AKS Sabac Brza Posta
     PostExpress Posta Srbije

     Ostavite komentar

     Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena