Ukoliko Vam je neophodna pouzdana zamena stakla ekrana na Samsung Galaxy S10+ možete posetiti servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Sa podjednakom pažnjom ćemo za Vas obaviti i sve neophodne intervencije na Samsung uređajima u okviru servisa Samsung mobilnih telefona.

Osim toga, kod nas možete obaviti i zamenu stakla na modelima svih ostalih brendova.

Ukoliko niste iz Beograda, možete nam poslati Vaš telefon nekom kurirskom službom.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy S10+ staklo ekrana

zamena stakla lcd-a samsung galaxy s10 plus

Samsung Galaxy S10+ je izuzetan telefon premijum klase. Atraktivnim izgledom dominira Dynamic AMOLED kapacitivni touchscreen veličine 6.4 inča.

Ekran na Samsung S10 plus ima Corning Gorilla Glass 6 zaštitu. U praksi to bi trebalo da znači da je ekran prilično izdržljiv na udarce i padove.

Na testovima koje je sprovela firma Corning koja proizvodi ovu zaštitu, S10+ je preživeo čak 15 uzastopnih padova sa visine od 1 metra dok nije došlo do oštećenja ekrana i stakla na ekranu.

U praksi dakle ovaj telefon bi trebao da je prilično izdržljiv, ali ako ipak dođe do pada i lomljenja samo prednjeg stakla, onda smo mi tu da Vam pomognemo da rešite taj problem.

Polomljeno ili oštećeno staklo ekrana na S10+

zamena ekrana na samsung galaxy s10 plus

Svako od nas se bar jednom ili više puta u životu susreo sa slomljenim staklom telefona ukoliko je uređaj ispao na čvrstu podlogu, ili sa izgrebanim staklom koje se oštetilo prilikom nošenja u torbi ili džepu.

Posledice ovakvih i drugih mehaničkih oštećenja dovešće do napuklog, slomljenog ili čak smrskanog stakla ekrana na Vašem S10+ telefonu.

Oštećenje na prostranom ekranu od 6.4 inča ovog uređaja zahtevaće zamenu stakla ali je pre svake intervencije neophodno ustanoviti i da li je ekran telefona funkcionalan.

Ako je napuklo staklo na ekranu S10+ telefona, a sve ostalo radi normalno tj. touchscreen reaguje na dodir, tada nije potrebno menjati ceo ekran već samo staklo.

Zamena stakla LCD-a je znatno povoljnija varijanta od zamene kompletnog ekrana i ukoliko je moguće, uvek bi trebalo dati prednost ovoj intervenciji.

Međutim, stvar je nešto komplikovanija a servis složeniji ukoliko oštećeno staklo ekrana ne daje sliku ili touchscreen ne reaguje na dodir.

Ovakav problem može otkloniti samo zamena kompletnog ekrana na Samsung Galaxy S10+ uređaju.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy S10+

Zamena stakla je servisna intervencija koji spada u reparaciju Samsung ekrana. Proces zamene stakla ekrana na mobilnom telefonu predstavlja veoma osetljiv postupak i zbog toga ga treba poveriti stručnim licima.

Zamena stakla na S10+ neće uticati na kvalitet ekrana i slike. Ovde dakle nije reč o zameni originalnog ekrana telefona, već samo oštećenog stakla ekrana.

Ukoliko nas posetite, zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy S10+ biće obavljena bezbedno i u najkraćem realnom vremenskom roku u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Detaljne informacije možete dobiti putem telefona ili formulara u nastavku teksta, a preciznu procenu o ceni i vremenskom roku zamene stakla na S10+ Vam možemo dati kada ostavite telefon u servisu.

Cena zamene stakla na Samsung Galaxy S10+

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena