Zamena stakla na Samsung S10 (G973) mobilnom telefonu je neophodna ako je došlo do naprsnuća ekrana, ali ekran i dalje normalno radi.

U tom slučaju ne menja se ceo ekran već samo napuklo staklo ekrana.

Vršimo zamenu stakla na S10, S10e i S10 plus mobilnom telefonu.

Zamena stakla S10 cena 150 evra.

Zamena stakla S10 plus cena 170 evra.

Zamena stakla S10e cena 120 evra.

Ovu uslugu kvalitetno i pouzdano obavljamo u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona u okviru servisa Samsung mobilnih telefona.

Ako Vam je potrebna zamena stakla na Samsung Galaxy S10 pametnom telefonu na pravom ste mestu. Pozovite nas ili pročitajte ostatak teksta za dodatne informacije.

Pozovite nas

011 / 4022-611


Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

Nalazimo se na 2 lokacije

Servis mobilnih telefona Novi Beograd

kod Arene

Bulevar Zorana Đinđića 77, lokal 3-4

Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

pored Beogradjanke

Kralja Milana 15

Samsung S10 zamena stakla

Slomljeno staklo ekrana Samsung S10

Samsung Galaxy S10 G973 je premijum telefon atraktivnog dizajna.

Sa ekranom veličine 6.1 inča Samsung S10 daje zaista vrhunski prikaz boja i pravi užitak u bilo kojem radu sa njim.

Za zaštitu ekrana zaduženo je Gorilla Glass 6 staklo. To tekstovima koji su sprovedeni firma Corning tvrdi da ekran telefona može da preživi i do 15 padova na tvrdu površinu.

Samsung S10 slomljeno staklo ekrana

Puklo staklo na Samsung S10 – da li je moguća zamena samo stakla ?

Pitanje koje se često postavlja za Samsung telefone sa zakrivljenim ivicama ekrana, pa ćemo i ovde ponovo odgovoriti na isto.

Da, moguća je zamena samo stakla ekrana na Samsung S10 telefonu. Kao i na drugim modelima iz čuvene S serije: S8, S9 i svim ostalim.

Potrebno je veliko znanje, iskustvo i posebne mašine bez koje se ovaj posao ne može obaviti.

Doktor Mobil servis poseduje sve navedeno. Godinama unazad uspešno radimo reparaciju ekrana na Samsung telefonima.

Ako je puklo samo staklo, nema potrebne da menjate kompletan ekran. Cena zamene stakla je uvek manja nego cena zamene kompletnog ekrana.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Važno objašnjenje – u kojim situacijama je moguća samo zamena stakla na S10

Ako je puklo staklo na S10 telefonu, moguće je zameniti samo staklo ekrana. Ali postoje situacije kada nije puklo SAMO staklo, već ima i drugih oštećenja.

Prvo, potrebno je proveriti funkcionalnost telefona. Da li LCD prikazuje sliku u svim delovima ekrana? Da li ekran reaguje na dodir u svim delovima?

Detaljnu proveru ovih funkcionalnosti možete obaviti ako na brojčaniku otkucate skriveni kod za testiranje telefona, a to je *#0*# (ovo je nula u sredini,znači zvezdica taraba nula zvezdica taraba).

Zatim kliknite na opciju Touch.

Samsung S10 skriveni meni

Zatim proverite prvo da li ekran reaguje na dodir u svim delovima. Prođite prstom kroz sve kockice koje se pokažu na ekranu. Ako uspete da zatvorite sve kockice i ekran se automatski vrati na prethodni meni znači da je touch screen u redu.

Takođe, pogledajte vizuelno da li se vide neka druga oštećenja na LCD-u. Ima li crnih ili sivih fleka, uspravnih linija, da li ekran ponekad izgubi sliku, blinka i slično?

Ako je takva situacija onda zamena stakla na S10 neće biti moguća, tada je obavezna zamena ekrana.

Dakle, ako Vam je samo napuklo staklo na ekranu, a sve na telefonu radi normalno (touchscreen reaguje na dodir), tada nije potrebno menjati kompletan ekran već samo staklo. Ovo predstavlja povoljniju varijantu od zamene samog ekrana.

Takođe, možete biti bezbrižni jer se kvalitet ekrana i slike nakon zamene stakla neće promeniti, zbog toga što ne menjamo originalni ekran telefona, već samo napuklo staklo na ekranu.

Međutim, ukoliko LCD ne daje sliku ili touchscreen ne reaguje na dodir, problem može biti otklonjen jedino zamenom kompletnog ekrana na Samsung Galaxy S10 uređaju.

Kako se radi zamena stakla na S10 – malo tehničkih detalja

Zamena stakla S10

Ko je malo istraživao ovu temu po internetu mogao je pročitati da postoji više načina za reparaciju stakla na Samsung S telefonima sa zakrivljenim ekranima. Pominju se laminacija i upotreba tečnog lepka.

U početku se ovaj posao radio sa tečnim lepkom, ali kasnije se pojavila mnogo bolja metoda takozvane laminacije.

Tečni lepak je odavno prevaziđen i danas se više ne koristi.

Doktor Mobil ima najsavremenije mašine za laminaciju Samsung ekrana, a za lepljenje se koriste tzv. OCA stikeri, lepak u čvrstom stanju.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena stakla Samsung S10

Samsung S10 zamenjeno staklo ekrana

Zamena stakla je specifičan servisni postupak, poznatiji i kao reparacija Samsung ekrana.

Doktor Mobil servis u Beogradu učiniće da svaka zamena stakla na S10 telefonu bude obavljena sigurno i u najkraćem realnom vremenskom roku (konkretnu procenu možete dobiti na licu mesta ili pozivom).

Slobodno nas posetite i raspitajte se o svemu na licu mesta, porazgovarajte sa našim serviserom i informišite se oko svega što Vas zanima vezano za zamenu stakla na S10 pametnom telefonu.

Zamena stakla S10 cena

Cena zamene stakla na Samsung Galaxy S10 mobilnom telefonu je svakako povoljnija nego u situaciji kada bi na uređaju morao da se zameni kompletan ekran.

Zamena stakla S10 cena 150 evra.

Zamena stakla S10 plus cena 170 evra.

Zamena stakla S10e cena 120 evra.

Za sva dodatna pitanja o ovoj usluzi slobodno nas kontaktirajte.

Garancija na zamenu stakla

Garancija je 90 dana od momenta preuzimanja telefona. Garantujemo da će telefon izaći ispravan i testiran iz našeg servisa. Garancija jedino ne važi u slučaju fizičkog oštećenja stakla ili ekrana od strane korisnika.

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Jedan komentar : “Samsung S10 zamena stakla ekrana”

  1. Jovan

    Koja je cena zamene stakla na Samsung S10? Puklo mi je samo staklo, sve radi na telefonu, nema mrlja ili nešto slično… koliko vam vremena treba da to uradite?

    Одговори
Učitajte još komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena