Ako Vam je neophodna zamena stakla LCD-a na Samsung J3 (2018), mi je možemo pouzdano obaviti u Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Zamena stakla je samo jedna u nizu jer su Vam u našem servisu dostupne i sve ostale intervencije na Samsung J3 uređaju.

Takođe, nudimo Vam i kompletan servis Samsung telefona, u okviru kojeg imamo i druge usluge na svim Samsung uređajima.

Ako niste iz Beograda uvek nam možete poslati telefon preko neke kurirske službe, Aks, PostExpress itd.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Samsung Galaxy J3 (2018) staklo ekrana

  zamena mikrofona ili slusalice na samsung galaxy j3 2018

  Samsung Galaxy J3 (2018) je smartfon pristojnih karakteristika čiji skladni izgled krasi IPS LCD ekran od 5.0 inča i rezolucijom 720 x 1280 piksela.

  Kako su telefoni J serije veoma pristupačni, to je i jedan od razloga zbog kojih je Gorilla Glass zaštita na staklu izostala pa je potreban dodatan oprez pri rukovanju.

  J3 radi na operativnom sistemu Android 8.0 a skladištenje podataka moguće je na 2 GB RAM 16 GB interne memorije.

  Slomljeno prednje staklo na Samsung J3

  Polomljeno, napuklo ili izgrebano staklo na J3 su neki od najčešćih problema sa kojima se vlasnici telefona suočavaju. Ovo ne iznenađuje jer prednje staklo zauzima najveću površinu smartfona i ne može biti potpuno zaštićeno od oštećenja.

  Nezavisno od toga da li je telefon pretrpeo pad, direktan udarac, trenje ili grebanje, ono što sledi nakon toga nikako ne ostavlja prijatan osećaj. Oštećeno staklo na J3 pojaviće se obično kada najmanje budete želeli.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Ako primetite pukotine na staklu ali sve funkcije na tačskrinu rade, može se reći da ste imali sreće. Tada će zamena stakla LCD-a na Samsung J3 uspešno ukloniti slomljeno prednje staklo.

   Oštećeno staklo neće ometati rad telefona ali će zato, u zavisnosti od veličine pukotina, smanjiti vidljivost sadržaja na ekranu. Zbog toga je opravdano izvršiti zamenu slomljenog stakla novim.

   Postoji i varijanta u kojoj će oštećenje izazvati poteškoće u radu npr. tačskrin ne reaguje na dodir, ekran je crn… U tom slučaju će biti potrebno uraditi zamenu celog ekrana.

   Zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy J3

   zamena stakla lcd-a samsung j3

   Zamena stakla LCD-a na Samsung J3 je rutinska servisna usluga koju ćemo za Vas pouzdano obaviti u Doktor Mobil servisu.

   Zamena prednjeg stakla na J3 neće uticati na kvalitet slika i boja niti će oštetiti originalan ekran. Zbog toga ovu intervenciju izvodimo kad god je moguće problem otkloniti na taj način.

   O ceni intervencije se možete raspitati putem telefona ali za preciznu procenu o roku zamene stakla najbolje je konsultovati se na licu mesta, nakon ostavljanja telefona u servisu.

   Samsung J3 zamena stakla cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena