Zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy Note 9 jedna je od mnogobrojnih standardnih usluga koje možete dobiti u servisu Doktor Mobil.

Ako se staklo ekrana na Vašem Note9 smartfonu polomilo ili oštetilo, prepustite nam da ga pouzdano zamenimo novim.

Zamena stakla na Samsung Note 9 cena 140 evra.

Obavljamo i sve ostale intervencije koje su Vam potrebne na ovom modelu, pa se ne ustručavajte da nas pozovete ili lično posetite.

Sve neophodne informacije možete dobiti putem ponuđenih brojeva a ukoliko niste iz Beograda naš servis nudi i mogućnost slanja telefona kurirskom službom.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Samsung Note 9 staklo ekrana

  samsung note9 zamena stakla lcd-a

  Samsung Galaxy Note9 N960 je impozantan smartfon koji opisuje raskošan Super AMOLED ekran od 6.4 inča. Rezolucija ekrana je 1440 x 2960 piksela a poseduje zaštitu u obliku Corning Gorilla Glass 5.

  Ono što je karakteristično za ekran ovog telefona je to da predstavlja jedan od najprostranijih Infinity displeja u svetu mobilnih telefona, sa punom širinom i gotovo bez prednjeg stakla.

  Staklo LCD-a je na ivicama blago zaobljeno, ali se Samsung ipak opredelio za klasičan pravougaoni izgled i manje okruglih ivica u poređenju sa modelom S9.

  Note9 slomljeno prednje staklo

  Iako je Note 9 izgrađen od kvalitetnih komponenti, to ne znači da će uvek moći da ostane imun na neočekivane situacije. Radi se pre svega o ispadanju telefona iz ruke, padu sa visine na tvrdu podlogu, udarcu…

  Obično u ovim sitacijama prvo strada prednje staklo Note 9. Staklo ovog smartfona zauzima veoma značajnu površinu na uređaju, konkretno se radi o ekranu odnosno staklu dimenzija 6.4 inča.

  Ako posedujete ovaj luksuzni model, verovatno da su veličina ekrana i izgled bili presudni razlozi da se opredelite za njega. Ali, šta ako se staklo Note 9 slomilo?

  Apsolutno ne postoje razlozi za brigu jer će zamena stakla LCD-a na Samsung Note 9 rešiti problem i vratiti telefon u stanje u kojem je bio pre oštećenja.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Polomljeno prednje staklo Note9 ne izaziva probleme u radu uređaja ali teško se može zamisliti nošenje ovog jedinstvenog smartfona ako kapaciteti ekrana ne dolaze do izražaja na pravi način.

   Ono na šta treba obratiti pažnju je stanje ekrana telefona. Ako ste primetili da oštećenje nije pogodilo samo staklo već da ekran otežano radi, u tom slučaju Vam treba zamena displeja na Samsung Note 9.

   Zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy Note 9

   zamena stakla samsung note9

   Da rezimiramo, imate polomljeno staklo na Samsung Note 9? Nemojte odlagati da ovaj izuzetan uređaj ponovo vratite u besprekorno stanje. Zamenite oštećeno staklo novim!

   Doktor Mobil servis stoji Vam na raspolaganju da pouzdano reši problem kako bi Vaš Note9 ponovo bio predmet divljenja.

   Zamena stakla LCD-a na Samsung Note9 neće oštetiti ekran telefona pa možete ostaviti sve sumnje sa strane. Zamena stakla nije isto što i zamena originalnog ekrana jer ne utiče na kvalitet slike ili boja.

   Više informacija o ceni zamene stakla na Note 9 možete dobiti putem telefona ili formulara u nastavku a precizan rok popravke možemo predočiti prilikom ostavljanja telefona u servisu.

   Samsung Note 9 zamena stakla cena

   Cena zamene stakla na Samsung Galaxy Note 9 mobilnom telefonu je svakako povoljnija nego u situaciji kada bi na uređaju morao da se zameni kompletan ekran.

   Cena trenutno iznosi 140 evra.

   Za sva dodatna pitanja o ovoj usluzi slobodno nas kontaktirajte.

   Garancija na zamenu stakla

   Garancija je 90 dana od momenta preuzimanja telefona. Garantujemo da će telefon izaći ispravan i testiran iz našeg servisa. Garancija jedino ne važi u slučaju fizičkog oštećenja stakla ili ekrana od strane korisnika.

    Pozovite nas

    011 / 4022-611

    ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt formular    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena