Kupili ste iPhone 4 ili iPhone 5. Slučajno Vam je ispao telefon i staklo se oštetilo. Ništa ne brinite. U našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil nudimo Vam uslugu zamene stakla na iPhone 4 mobilnom telefonu kao i zamene stakla na iPhone 5 mobilnom telefonu.

Naravno, osim iPhone telefona vršimo zamenu stakla i na ostalim mobilnim telefonima.

U slučaju da je samo staklo napuklo, a telefon radi, slika se prikazuje i tač skrin reaguje na dodir, tada se menja samo staklo. Zamena samo stakla na iPhone 4, iPhone 5 mobilnom telefonu je malo povoljnija nego kada morate da menjate ceo ekran, mada u današnje vreme razlika nije velika. Zamena komplet ekrana se obavlja brže nego zamena stakla, pa ako vam je vreme problem, možda biste više želeli da odmah uradimo zamenu komplet ekrana na vašem iphone-u.

Ukoliko vidite da Vam prilikom pada staklo nije oštećeno, ali sada telefon ne prikazuje sliku tj. LCD ne radi, ili Vam tač skrin ne reaguje na dodir, tada se mora menjati ceo ekran. Na iPhone 4, iPhone 5 mobilnom telefonu kao i na većini mobilnih telefona ove marke može se menjati ili samo staklo ili ceo ekran.

Kada je reč o ceni, zamena stakla na iPhone 4, iPhone 5 mobilnom telefonu je malo povoljnija nego zamena komplet ekrana. Naši serviseri će Vam u najkraćem mogućem roku, kvalitetno i pouzdano vratiti Vaš telefon u stanje kakav je bio pre oštećenja, bez obzira da li se radi o zameni stakla ili komplet ekrana.

Doktor Mobil servis će Vam dati garanciju da prilikom zamene stakla ili celog ekrana neće kasnije doći do njegovog odlepljivanja ili nekog drugog oštećenja.

iphone5Zamena stakla na iPhone 4, iPhone 5 mobilnom telefonu najčešće traje od 1 do 3 dana u zavisnosti od trenutnih obaveza u servisu i kada vi donesete telefon (subota i nedelja se ne računaju) .

Ako je potrebno da umesto stakla zamenite komplet ekran, ova operacija je mnogo brža i najčećše istog dana Vaš telefon će biti popravljen.

Bez obzira da li je u pitanju zamena stakla ili komplet ekrana, dođite u naš servis, a mi ćemo dati sve od sebe da u najkraćem roku popravimo Vaš telefon.

 

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:


  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

   

   

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena