Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža uslugu zamene stakla na svim verzijama iPhone 6 telefona: iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus.

Zamena se obavlja stručno, relativno brzo i efikasno, uz korišćenje najsavremenijih mašina za reparaciju ekrana.

iphone 6 zamena staklaBitno je pomenuti da se i kod iPhone 6 telefona, kao i kod prethodnih verzija iPhona 4 i 5, može zameniti ili samo staklo ili kompletan ekran.

Ako je na vašem iPhonu samo napuklo staklo, ali sve ostalo na telefonu radi, LCD prikazuje sliku i telefon se može normalno koristiti, onda je moguće zameniti samo staklo.

Ako je slučajno napuklo staklo, ali tač skrin ne radi u svim delovima ekrana ili uopšte, onda je na žalost jedino rešenje zamena kompletnog ekrana.

Takođe, ako vam je napuklo staklo, a tač skrin reaguje na dodir, ali nemate sliku na ekranu, tj. vidi se da je LCD napukao, onda je opet jedino rešenje zamena kompletnog ekrana.

Zamena kompletnog ekrana na iPhone 6 je dosta skuplja popravka nego zamena samo stakla.

Zamena stakla na iPhone 6, 6 plus, 6s, 6s plus

Bez obzira da li ste slomili samo staklo na vašem iphone 6 telefonu ili kompletan ekran – servis mobilnih telefona Doktor Mobil vam je na raspolaganju.

Zamenićemo staklo na vašem iPhonu tako da će on biti kao nov, bićete sigurno zadovoljni našom uslugom.

Rok za zamenu stakla je teško unapred tačno reći, kada dođete kod nas u servis da ostavite telefon, na licu mesta će vam biti rečeno procenjeno ili predviđeno vreme za zamenu, što zavisi najviše od trenutne zauzetosti u servisu, ali najčeće zamena se završava u roku od 1-3 dana.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

   

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena