Zamena stakla na Samsung Galaxy A3 (A300, A310)

Zamena stakla na Samsung Galaxy A3 ili A3 (2016) mobilnom telefonu je specijalistička usluga koju ćemo Vam kvalitetno i efikasno pružiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Operacija zamene stakla vrši se u situacijama kada usled ispadanja telefona na čvrstu podlogu ili udarca u njegov displej dođe do oštećenja samog stakla (a pri tome tač skrin reaguje na dodir i LCD prikazuje sliku).

Zamena stakla na Samsung Galaxy A3 (A300, A310)Samsung Galaxy A3 A300 i Samsung Galaxy A3 A310 (2016) su fino dizajnirani i vrlo kvalitetni pametni telefoni sa podrškom za LTE (4G brzine mreže) i odličnim kapacitivnim Super AMOLED touchscreen ekranima od 4.5, odnosno 4.7 inči, zaštićenim Gorilla Glass 4 tehnologijom.

I pored dobrog kvaliteta i respektabilne zaštite, i na ovim telefonima se može desiti da prilikom pada dođe do lomljenja ili oštećenja stakla. Ako Vam se kojim slučajem baš to dogodilo, odmah proverite da li tačskrin (touchscreen) reaguje na dodir i da li LCD prikazuje sliku. Ako je odgovor potvrdan, onda se može zameniti samo staklo na telefonu.

U situacijama kada LCD ekran samo delimično prikazuje sliku ili je uopšte ne prikazuje, zamena stakla ne bi rešila problem, nego bi morao da se promeni ceo ekran. Isto je i kada, pored pucanja stakla, i touchscreen ne reaguje na dodir u svim delovima ekrana ili ne reaguje uopšte, tada bi takođe morala da se izvrši zamena kompletnog ekrana na Samsung A300 Galaxy A3 ili Samsung A310 Galaxy A3 2016 mobilnom telefonu.

U boljoj varijanti, kada je na smartfonu puklo ili napuklo samo prednje staklo, a sve ostalo radi kako treba (tačskrin radi normalno, LCD prikazuje sliku), moguće je zameniti samo staklo.

Zamena stakla na Samsung Galaxy A3 A300 i A3 A310 (2016)

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil uslugu zamene stakla na Samsung Galaxy A3 i A3 (2016) mobilnim telefonima svojim klijentima pružamo vrlo stručno, profesionalno i efikasno.

Vaše je samo da svoj smartfon donesete kod nas, a naši iskusni serviseri će operaciju zamene stakla obaviti sigurno i potpuno bezbedno po telefon, uz garanciju kvaliteta i korišćenje najsavremenijih alata.

Maksimalno ćemo se potruditi i da Vam ovu uslugu pružimo u najkraćem roku koji realno bude moguć (zavisiće samo od trenutnog broja naloga u servisu), a precizniju procenu Vam možemo dati kada svoj telefon donesete na popravku.

Operacija zamene stakla na Samsung Galaxy A3 mobilnom telefonu je, što se tiče cene, svakako jeftinija opcija nego zamena kompletnog ekrana.

Ako želite da dobijete konkretnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, budite slobodni da nam se javite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam jednostavno pošaljite upit preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U servisu Doktor Mobil, pored uspešne zamene stakla, pružamo i specijalističke usluge dekodiranja Samsung telefona, hardverskih i softverskih popravki u servisu Samsung mobilnih telefona i zamene baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button