U slučaju da Vam je ispao telefon i da se pri tome polomilo ili napuklo prednje staklo, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i taj problem ćemo za Vas rešiti efikasno i kvalitetno. Zamenu stakla na Samsung Galaxy Alpha mobilnom telefonu izvršićemo sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku (konkretnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Zamena stakla na Samsung Galaxy AlphaSamsung Galaxy Alpha je kompaktan pametni telefon, tanak i lagan za držanje u ruci. Dolazi sa kapacitivnim Super Amoled touchscreen ekranom dijagonale 4.7“ u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), otpornim na ogrebotine zahvaljujući Gorilla Glass zaštiti četvrte generacije.

Iako ima solidnu zaštitu, ekran ovog mobilnog telefona treba čuvati, jer usled pada ili udarca može doći do lomljenja ili naprsnuća prednjeg stakla. Ukoliko se to dogodi i ako pri tome tačskrin reaguje na dodir, a LCD prikazuje sliku, na smartfonu može da se zameni samo staklo.

U manje povoljnoj situaciji, ako LCD ne daje sliku ili je prikazuje samo delimično, zamena stakla ne može da reši problem, već bi morao da se promeni ceo ekran. To važi i u slučaju da tač skrin ne reaguje na dodir ili ne reaguje u svim delovima ekrana, jer je i tada jedino rešenje zamena kompletnog ekrana.

Dakle, ako je na mobilnom telefonu samo puklo ili napuklo prednje staklo, a sve ostalo radi kako treba (LCD daje sliku, touchscreen normalno reaguje na dodir), na uređaju može da se zameni samo staklo.

Zamena stakla na Samsung Galaxy Alpha

U svakom slučaju, koja god da je situacija sa Vašim pametnim telefonom, izvolite dođite u specijalistički servis Doktor Mobil i mi ćemo problem rešiti profesionalno, kvalitetno i efikasno.

Naš tim iskusnih i stručnih servisera će operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy Alpha mobilnom telefonu izvesti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez bilo kakvih rizika po uređaj).

Na popravku svog smartfona nećete dugo čekati, pošto ćemo Vam ovu uslugu pružiti u zaista najkraćem roku koji bude moguć (on će zavisiti jedino od trenutnog broja zahteva u servisu).

Što se tiče cene, operacija zamene stakla na Samsung Galaxy Alpha pametnom telefonu je svakako dosta povoljnija opcija, nego u situaciji kada se jednostavno mora zameniti ceo ekran.

Ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete preko forme koju ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što kvalitetno pružamo uslugu zamene stakla, tako smo tu za Vas i ako je potrebno efikasno završiti dekodiranje Samsung telefona, kompletan servis Samsung mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih ili softverskih problema) ili zamenu baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena