Zamena stakla na Samsung Galaxy E5

Efikasna i pouzdana zamena stakla na pametnom telefonu je usluga koju ćemo Vam sa zadovoljstvom pružiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Stručni i iskusni serviseri koji kod nas rade operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy E5 (E500) mobilnom telefonu obaviće sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku (tačnu procenu možete dobiti kada uređaj donesete u servis).

Zamena stakla na Samsung Galaxy E5Samsung Galaxy E5 je pametni telefon iz Samsungove E serije koja pripada srednjem cenovnom rangu. Tankog i elegantnog dizajna (nalik na modele iz serije Galaxy A), ovaj smartfon dolazi sa kapacitivnim Super AMOLED touchscreen ekranom od 5.0 inči u „običnoj“ HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), zaštićenim Gorilla Glass tehnologijom 4. generacije.

Ako Vam se dogodi da slomijete prednje staklo na ovom telefonu (najčešće usled slučajnog ispadanja uređaja ili udarca u displej) ili da ono napukne, važno je da proverite da li LCD daje sliku i tačskrin reaguje na dodir. Ako rade normalno, dobro je, na telefonu je moguće zameniti samo staklo.

U slučaju da touchscreen ne reaguje na dodir (ili ne reaguje u svim delovima ekrana), zamenom samo stakla ne može se rešiti problem, nego mora da se menja kompletan ekran. Isto važi i u slučaju da LCD ne prikazuje sliku (ili je prikazuje samo delimično), jer je i onda jedino rešenje zamena ekrana na Samsung E500 Galaxy E5 mobilnom telefonu.

Ukoliko je u pitanju bolja varijanta kada je samo napuklo ili slomljeno prednje staklo (a ostalo funkcioniše kako treba, tačskrin reaguje na dodir, LCD prikazuje sliku), tada se kvar na mobilnom telefonu može otkloniti zamenom samo stakla.

Zamena stakla na Samsung Galaxy E5 E500

Zamena stakla na mobilnom telefonu je relativno složena intervencija za koju je važno da je vrše profesionalno obučena lica, sa neophodnim znanjem, iskustvom i sofisticiranim alatom.

Zbog toga Vam možemo garantovati da u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil ovu operaciju obavljamo stručno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po uređaj).

Uslugu zamene stakla na Samsung Galaxy E5 mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno i u najkraćem mogućem roku (zavisiće samo od trenutnog broja naloga u servisu), pa ćete ponovo moći da ga koristite bez problema.

Što se tiče cene, zamena stakla na telefonu je u svakom slučaju povoljnija opcija nego kada je kvar takav da je jedino rešenje promena celog ekrana.

Ako želite da dobijete detaljnije informacije o ceni ove usluge ili vremenu potrebnom za njeno pružanje, predlažemo Vam da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pišete preko formulara koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju i u slučaju da Vam, osim zamene stakla, zatreba i neka druga specijalistička intervencija, kao što su dekodiranje Samsung telefona, kompletan servis Samsung mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button