Zamena stakla na Samsung Galaxy J1 (J100, J120)

Ukoliko Vam se kojim slučajem dogodilo da Vam je telefon Samsung Galaxy J1 ispao i da se razbilo prednje staklo, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem za Vas možemo rešiti efikasno i stručno. Zamenu stakla na Samsung Galaxy J1 ili J1 (2016) mobilnom telefonu obavićemo sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku, nakon čega ćete ponovo moći da ga koristite bez poteškoća.

Zamena stakla na Samsung Galaxy J1 (J100, J120)Samsung Galaxy J1 J100 i Samsung Galaxy J1 J120 (2016) su kvalitetno izrađeni i čvrsti pametni telefoni sa dobrim kapacitivnim touchscreen ekranima koji mogu da prikažu 16 miliona boja u rezoluciji 480 x 800 piksela (model J1 ima TFT ekran od 4.3 inči, a model J1 2016. nešto veći Super AMOLED dijagonale 4.5 inči).

I na ovim vrlo kvalitetnim telefonima može se, nažalost, desiti da prilikom ispuštanja na čvrstu podlogu ili direktnog udarca u displej dođe do oštećenja, pucanja ili naprsnuća prednjeg stakla. Ako pri tome vidite da LCD prikazuje sliku i touchscreen reaguje na dodir, onda nije oštećen ceo ekran i može se zameniti samo staklo.

Međutim, ukoliko LCD uopšte ne prikazuje sliku ili je prikazuje samo delimično, zamenom stakla ne može se rešiti problem, već mora da se menja kompletan ekran. Takođe i ako uz slomljeno ili napuklo staklo i touchscreen ne reaguje na dodir ili ne reaguje u svim delovima ekrana, moraće da se zameni ceo ekran, a ne samo staklo.

Ako je pitanju ona prva povoljnija varijanta u kojoj je samo puklo ili naprslo prednje staklo, a LCD prikazuje sliku i tačskrin radi kako treba, na svu sreću, u pitanju je manji problem nego oštećenje celog ekrana i na telefonu se može zameniti samo staklo.

Zamena stakla na Samsung Galaxy J1 J100 i J1 J120 (2016)

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil stoji Vam na raspolaganju da zamenu stakla na Samsung Galaxy J1 i J1 (2016) pametnim telefonima izvrši profesionalno i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj).

Naš tim stručno obučenih servisera sa velikim iskustvom i neophodnim sofisticiranim alatom operaciju zamene stakla na Vašem smartfonu izvešće sigurno, pouzdano i vrlo efikasno.

Na popravku svog telefona nećete dugo čekati pošto ćemo se potruditi da je obavimo u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti jedino od trenutnog broja zahteva u servisu (tačnu vremensku procenu možete dobiti kada mobilni uređaj donesete na servisiranje).

Cena usluge zamene stakla na Samsung Galaxy J1 mobilnom telefonu je, srećom, u svakom slučaju jeftinija varijanta nego da mora da se promeni kompletan ekran.

Ukoliko biste voleli da dobijete preciznije informacije o ceni ili vremenskom roku za izvođenje ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pošaljete pisani upit popunjavajući podatke putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim kvalitetne i pouzdane zamene stakla, u servisu Doktor Mobil uspešno pružamo i profesionalne usluge dekodiranja Samsung telefona, kompletnog servisa Samsung mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke), kao i zamene baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button