Zamena stakla na Samsung Galaxy J2 (J200, J210)

Ako Vam se slučajno dogodilo da Vam telefon padne i da mu se slomije ili naprsne staklo – budite bez brige! U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu taj problem ćemo za Vas rešiti profesionalno i efikasno. Zamenu stakla na Samsung Galaxy J2 ili J2 (2016) mobilnom telefonu naši iskusni i stručni serviseri izvršiće pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena stakla na Samsung Galaxy J2

Samsung Galaxy J2 J200 i Samsung Galaxy J2 J210 (2016) su fino dizajnirani pametni telefoni iz cenovno pristupačnije Samsungove J serije, sa kvalitetnim kapacitivnim Super AMOLED touchscreen ekranima koji mogu da prikažu 16 miliona boja (stariji model J2 ima ekran od 4.7 inči u rezoluciji 540 x 960 piksela, dok J2 2016 dolazi sa 5.0-inčnim ekranom rezolucije 720 x 1280 piksela).

Nekim vlasnicima ovih lepih mobilnih uređaja desi se da telefon ispuste ili da im „nezgodno“ padne tako da se ošteti, slomije ili napukne prednje staklo. Ako je nakon toga telefon i dalje ispravan i funkcionalan (touchscreen reaguje na dodir, LCD normalno prikazuje sliku), srećom, nije oštećen ceo ekran i dovoljno je zameniti samo staklo.

Ako je kvar veći i tačskrin ne reaguje na dodir (ili ne reaguje u svim delovima ekrana), nažalost, zamena stakla ne može da reši problem, nego mora da se promeni kompletan ekran. Isto je i ako LCD samo delimično prikazuje sliku ili je uopšte ne prikazuje, i tada se mora zameniti ceo ekran, a ne samo staklo.

Znači, ako je samo puklo ili napuklo prednje staklo, a sve drugo radi normalno (LCD daje sliku, tač skrin reaguje na dodir), u takvoj situaciji na smartfonu može da se zameni samo staklo.

Zamena stakla na Samsung Galaxy J2 J200 i J2 J210 (2016)

Operacija zamene stakla na pametnim telefonima Samsung Galaxy J2 i J2 (2016) je jedna od standardnih usluga koje u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil svakodnevno uspešno pružamo svojim klijentima.

Naš tim profesionalno obučenih servisera, sa neophodnim iskustvom i sofisticiranim alatom, zamenu stakla na Vašem smartfonu obaviće efikasno, sigurno i garantovano bezbedno po uređaj.

Uslugu zamene stakla na mobilnom telefonu pružićemo Vam pouzdano i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti samo od trenutne gužve u servisu (konkretniju procenu Vam možemo dati kada telefon donesete na popravku).

Cena za intervenciju zamene stakla na Samsung Galaxy J2 mobilnom telefonu je u svakom slučaju dosta povoljnija od operacije koja se radi u slučaju zamene celog ekrana.

Ako biste želeli da unapred dobijete preciznije informacije o ceni ove usluge ili vremenskom roku za njeno pružanje, molimo Vas da nam se javite na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pišete preko formulara koji ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kvalitetna zamena stakla na mobilnom telefonu je samo jedna od naših specijalističkih usluga, pošto efikasno i pouzdano radimo i dekodiranje Samsung telefona, kompletan servis Samsung mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button