Pao Vam je telefon. Oštetilo Vam se ili Vam je napuklo staklo. Ništa ne brinite. Zamena samo stakla na Samsung Galaxy Note N7000 mobilnom telefonu je jedna od brojnih usluga koje Vam nudi servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Može Vam se desiti da Vam je samo oštećeno staklo, a da LCD ekran prikazuje sliku i tač radi normalno. Ukoliko je ovo slučaj, zamena stakla na Samsung Galaxy Note N7000 mobilnom telefonu je povoljnija nego ako bi se menjao ceo ekran.

note n7000 glassUkoliko dođete u situaciju da Vam na telefonu ne radi LCD, tj. da telefon ne prikazuje sliku, ili ne reaguje na dodir, tada se mora zameniti ceo ekran bez obrzira da li je staklo  oštećeno ili ne. Kod Samsung Note N7000, kao i kod većine skupljih mobilnih telefona ovog proizvođača, može se zameniti ili samo staklo ili ceo ekran.

Ako Vam je samo oštećeno staklo, ovo je dobra vest za Vas, jer u tom slučaju zamena stakla na Samsung Note N7000 mobilnom telefonu je jeftinija nekoliko puta nego zamena celog ekrana.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil čini tim stručnjaka koji će u najkraćem mogućem roku rešiti Vaše probleme sa mobilnim telefonom na kvalitetan i pouzdan način, a Vaše je samo da donesete telefon, ostalo je naša briga.

note n7000Nakon zamene stakla na Samsung Note N7000 mobilnom telefonu, dajemo garanciju da neće doći do odlepljivanja ili nekog drugog problema vezanog za samo staklo na mobilnom telefonu.

Ukoliko telefon donesete ujutru potrudićemo se da završimo zamenu stakla do kraja radnog vremena istog dana, ali ne možemo obećati sto posto da će to sigurno biti slučaj. U većini slučajeva zamena stakla se završava najkasnije za 24 sata od Vašeg dolaska u servis.

Ako je oštećen LCD ili tač ne reaguje na dodir, zamena komplet ekrana je mnogo brža operacija i potrebno je svega nekoliko sati, mada je i dosta skuplja.

Doktor Mobil servis Vam takođe može ponuditi i usluge koje se odnose na:

– Zamena stakla na Samsung Galaxy Note 2 N7100

– Zamena stakla na Samsung Galaxy Note 3 N9000

Osim Note serije radimo i:

Zamena stakla na Samsung Galaxy S3 i9300

Zamena stakla na Samsung Galaxy S4 i9500

Bilo da Vam je polomljeno samo staklo, LCD ekran ne prikazuje sliku ili tač skrin ne reaguje na dodir, slobodno nas pozovite. Potrudićemo se da Vaš telefon vratimo u stanje kakvom je bio pre oštećenja, a Vama ćemo vratiti osmeh na lice.

 

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena