Zamena stakla na Samsung Galaxy S2 i9100

Ukoliko Vam se desi da Vam je pao telefon i oštetilo Vam se staklo, a pri tom tač skrin reaguje na dodir i LCD prikazuje sliku, tada se po pravilu na mobilnom telefonu menja samo staklo.

Zamena stakla na samsung galaxy s2 i9100 je jedna od brojinih usluga u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona. U slučaju da se menja samo staklo, ova usluga je dosta povoljnija nego kada biste morali da menjate komplet ekran. Posetite nas, a mi ćemo se potruditi da u najkraćem roku vratimo vaš mobilni telefon u stanje kakvo je bilo pre oštećenja.

s2Ako Vam se pri padu oštetio LCD displej, tj. telefon ne prikazuje sliku, ili tač ne raguje na dodir, bez obzira da li je staklo oštećeno ili ne mora se menjati komplet ekran, tj. na Samsung Galaxy S2 i9100 može se menjati ili samo staklo ili komplet ekran. Međutim, ako se menja samo staklo ovaj slučaj je dosta povoljniji što se tiče cene, nego kada bi se menjao komplet ekran.

Dolaskom u naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil, dajemo vam garanciju da nakon zamene stakla na Samsung Galaxy S2 i9100 neće doći do ulaska prašine ili naknadnog odlepljivanje samog stakla. Naš tim stručnjaka odlikuje kvalitet i preciznost, tako da ćete sigurno biti zadovoljni našim radom.

Kada donesete Vaš Samsung Galaxy S2 i9100 mobilni telefon u naš servis, zamena stakla na njemu traje najkasnije 24 sata po Vašem dolasku. U slučaju da se menja komplet ekran, zamena ekrana na Samsung Galaxy S2 i9100 traje nekoliko sati.

Osim zamene stakla na Samsung Galaxy S2 i9100 mobilnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil radimo i zamenu stakla za Samsung Galaxy S1, S2 plus, S3, S3 mini, S4 i9505, S4 mini, S5.

Na drugim modelima Samsung mobilnih telefona, obično se menja ili tač skrin ili komplet ekran.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije
  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button