Zamena stakla na Samsung Galaxy S3 mini

Operacija zamene stakla na mobilnom telefonu vrši se ako je na uređaju slomljeno ili je napuklo prednje staklo (a sve ostalo radi normalno, tačskrin reaguje na dodir, LCD daje sliku). U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu zamene stakla na Samsung Galaxy S3 mini I8190 mobilnom telefonu pružićemo Vam stručno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Zamena stakla na Samsung Galaxy S3 miniSamsung Galaxy S3 mini je lepo dizajniran pametni telefon srednje klase i manji, kompaktniji i cenovno povoljniji od svog velikog brata Galaxy S3. Ima 4.0-inčni kapacitivni Super AMOLED touchscreen ekran rezolucije 480 x 800 piksela i veoma je zgodan za držanje u ruci ili džepu.

Ekran na ovom smartfonu je dobrog kvaliteta, ali svakako ga treba paziti jer bi u slučaju ispadanja telefona ili udarca u displej moglo doći do oštećenja ili pucanja prednjeg stakla. Ukoliko Vam se nešto takvo dogodilo i ako vidite da LCD prikazuje sliku i tač skrin reaguje na dodir, onda se na telefonu može zameniti samo staklo.

Ako, pak, touchscreen ne reaguje na dodir ili reaguje ali ne u svim delovima ekrana, nažalost, zamena stakla nije od pomoći nego će morati da se zameni ceo ekran. To važi i za situaciju u kojoj LCD ne prikazuje sliku ili je prikazuje samo delimično – i tada je jedino rešenje zamena kompletnog ekrana.

U srećnijem razvoju situacije kada je na smartfonu slomljeno ili napuklo samo prednje staklno, a tačskrin radi ispravno i LCD daje sliku, može se zameniti samo staklo na mobilnom telefonu.

Zamena stakla na Samsung Galaxy S III mini

Zamena stakla na Samsung Galaxy S3 mini I8190 mobilnom telefonu je usluga koju ćemo Vam sa zadovoljstvom i veoma kvalitetno pružiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Izvolite, donesite svoj telefon u naš servis i naši stručni i iskusni serviseri će operaciju zamene stakla izvršiti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez ikakvih rizika po uređaj).

Profesionalnu i efikasnu zamenu stakla na smartfonu za Vas ćemo obaviti u najkraćem mogućem roku (tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta), pa ćete ponovo moći da ga koristite kao i pre nastanka kvara.

Zamena stakla na Samsung Galaxy S3 mini mobilnom telefonu je po pitanju cene usluga koja je u svakom slučaju jeftinija nego kada se menja kompletan ekran.

Za preciznije informacije o ceni i vremenskom roku za izvođenje operacije zamene stakla, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pišete putem formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor Mobil stoji Vam na raspolaganju i ako Vam, pored zamene stakla, bude zatrebalo i efikasno i pouzdano dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema) ili zamena baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button