Zamena stakla na Samsung Galaxy S3 mobilnom telefonu je jedna od čestih operacija u našem servisu. Reč je o situaciji kada na telefonu sve radi, tač skrin reaguje normalno na dodir, LCD prikazuje sliku, ali je samo napuklo ili razbijeno prednje staklo na telefonu. U toj situaciji, može se zameniti samo staklo na telefonu, što je dosta jeftinije u odnosu na zamenu kompletnog ekrana.

U slučaju da tač skrin ne reaguje na dodir u jednom delu ekrana ili uopšte, onda zamena stakla neće rešiti problem, tada je potrebna zamena kompletnog ekrana.

Takođe, u slučaju da LCD ne prikazuje sliku ispravno ili ne prikazuje sliku uopšte, zamena stakla nije rešenje, i moraće da se menja kompletan ekran.

zamena stakla na samsung galaxy s3Kod Samsung Galaxy S3 mobilnog telefona moguće je menjati ili prednje staklo ili kompletan ekran. Nije moguća zamena samo tač skrina ili samo LCD ekrana. To znači da ako je došlo do oštećenja tač skrina pa on u jednom delu ne radi, ili LCD ekrana pa na primer u jednom delu ekrana nema slike, nema drugog rešenja osim zamene kompletnog ekrana.

Cena zamene samo stakla na Galaxy S3 telefonu je u ovom trenutku 2 ipo puta manja nego zamena kompletnog ekrana, tako da se svakako isplati da se uradi samo zamena stakla, ako je samo to puklo a ne i tač ili LCD.

Često pitanje koje nam upućuju naši klijenti je kako će sve to izgledati posle, nakon popravke, tj. nakon zamene stakla. Da li će telefon izgledati kao i pre ili će se primećivati neke razlike ?

Slobodno možemo reći da će telefon posle zamene stakla izgledati kao nov.

Takođe nas često pitaju da li će vremenom staklo da se odlepi i da li će ulaziti prašina i slično. Na žalost ova pitanja dolaze od toga što po interentu kruže razne priče o tim problemima posle zamene stakla, i to s razlogom, a razlog je taj što postoje različite tehnike kojima se ovaj posao obavlja. Da bi se postigla manja cena (a to je zanemarljivo mala razlika) i da bi se zamena brže završila, primenjuju se tehnike koje utiču na to da se ovi problemi kasnije jave.

Još jedan poznati problem koji se javlja nakon zamene stakla na S3, kad se staklo ne menja na pravi način jeste da prilikom malo jačeg pritiska prstom na ekran, telefon se zablokira.

Ukoliko nama poverite zamenu stakla na vašem Samsung Galaxy S3 telefonu, garantujemo da nikakvih navedenih niti bilo kakvih drugih problema nećete imati nakon zamene stakla.

Glavni razlog je taj što je zbog načina na koji radimo zamenu bukvalno nemoguće, ne postoji mogućnost da se navedeni problemi jave.

Zamena stakla na Samsung Galaxy S3 obično traje do 24 sata, dakle najčešće jedan dan, ponekad dva.

Kad je reč o zameni ekrana za Samsung Galaxy S3 ona se obično završava brže, u toku dana ako donesete telefon ranije ili sutrašnjeg dana ako dođete kasno popodne.

Osim za Samsung Galaxy S3, radimo i zamenu stakla za Samsung Galaxy S1, S2, S2 plus, S3 mini, S4, S4 mini, S5.

Za ostale Samsung telefone ne radimo zamenu samo stakla, menja se obično tač skrin ili komplet ekran u zavisnosti od oštećenja i modela telefona.

Za detaljnije informacije oko cene i roka zamene kontaktirajte nas telefonom ili na naš email ili preko sledeće kontakt forme:

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena