Zamena stakla na Samsung Galaxy S4 mobilnom telefonu je jedna od specijalnosti u Doktor Mobil servisu. Galaxy S4 dolazi u nekoliko varijanti, tj. modela, a kod nas u Srbiji u prodaji ili kod mobilnih operatera najčeći su i9500 ili i9505.

Ukoliko Vam se desi da tač skrin reaguje na dodir i da LCD prikazuje sliku, a samo je došlo do napuknuća stakla ili je staklo potpuno razbijeno onda se može zameniti samo staklo na Vašem telefonu. Ovaj slučaj je što se tiče cene dosta povoljniji nego kada bi trebalo da se zameni kompletan ekran.

Zamena stakla na Samsung Galaxy S4 i9500 Ukoliko Vam ispadne telefon i dođe do napuknuća ili oštećenja LCD ekrana, a pri tom ne reaguje ni tač skrin na dodir, tada zamena stakla nije rešenje, već je potrebno promeniti ceo ekran. To znači da kod Samsung Galaxy S4 i9500 mobilnog telefona je moguće menjati ili samo prednje staklo, ili ukoliko ne radi LCD ekran ili tač skrin potrebno je promeniti kompletan ekran.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil usluga zamene stakla na Samsung Galaxy S4 mobilnom telefonu je trenutno skoro dva i po puta jeftinija nego zamena celog ekrana.

Doktor Mobil servis Vam takođe može garantovati da nakon zamene stakla na Samsung Galaxy S4 i9500 mobilnom telefonu, neće postojati šansa da se staklo odlepi ili da dođe do ulaska prašine u Vaš telefon.

Ukoliko se staklo ne promeni na adekvatan način, može dolaziti povremeno do blokade samog telefona. U našem servisu ovaj slučaj ne može da se desi, jer sve što naš tim servisera uradi je urađeno kvalitetno i zagarantovano.

Zamena stakla na Samsung Galaxy S4 i9505 mobilnom telefonu u većini slučajeva traje do 24 sata. Vrlo često, ukoliko je moguće, zamena se obavlja u toku dana.

Ukoliko Vam je oštećen LCD ekran ili tač skrin ne reaguje na dodir, tada se zamena celog ekrana može završiti brže, po pravilu u roku od nekoliko sati.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil osim zamene stakla na Samsung Galaxy S4 i9500 ili i9505 telefonu, radimo i zamenu stakla za Samsung Galaxy S1, S2, S2 plus, S3, S3 mini, S4 mini, S5, S5 mini.

Ukoliko imate Samsung Galaxy S3 već smo pisali o zameni stakla za Samsung Galaxy S3 i9300

Na ostalim Samsung telefonima obično se menja ili tač skrin ili ceo ekran.

Ukoliko Vam je telefon oštećen, bilo da je u pitanju staklo, LCD ili tač, slobodno nas kontaktirajte i dođite u naš servis, a mi ćemo se potruditi da u najkraćem roku dobijete Vaš telefon ali ovog puta kao nov.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena