Zamena stakla na Samsung Galaxy S6 mobilnom telefonu je još jedna u nizu usluga koje pruža servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Zamena stakla na S6 se obavlja stručno, relativno brzo i efikasno, uz korišćenje najsavremenijih alata za reparaciju ekrana na mobilnim telefonima.

Samsung Galaxy S6 G920 ima fenomenalne karakteristike i sigurno je da će još nekoliko godina spadati u vrhunske telefone koji mogu da pokreću i najzahtevnije aplikacije.

samsung s6 zamena staklaŠto se tiče slomljenog stakla ili ekrana, ono što je karakteristično i kod ostalih Samsungovih telefona iz čuvene S serije jeste da se može zameniti samo staklo ili kompletan ekran.

To praktično znači da ako vam je telefon ispao i ako je puklo samo prednje staklo, ali je telefon potpuno ispravan i u funkciji (radi touchscreen i LCD prikazuje sliku) onda je moguće zameniti samo staklo.

Međutim, u slučaju da vam je slomljeno staklo, ali tač skrin ne reaguje u svim delovima ekrana, ili ne reaguje uopšte, zamena stakla neće rešiti ovaj problem. U tom slučaju jedino je moguće uraditi zamenu kompletnog ekrana.

Takođe ako je puklo staklo, ali zajedno sa njim i LCD ne prikazuje sliku uopšte ili samo delimično, mora se zameniti kompletan ekran.

Kod nekih drugih Samsungovih ekrana moguće je zameniti i touchscreen kao i LCD, o čemu možete više pročitati u ovom tekstu, ali kod Samsung S6 to nije moguće – ili staklo ili kompletan ekran.

Zamena stakla na Samsung S6

Zamena stakla na S6 G920 je svakako jeftinija varijanta nego zamena kompletnog ekrana. Ako ste imali sreću u nesreći da vam je puklo samo staklo, naš servis vam stoji na raspolaganju. Ako je potrebna zamena kompletnog ekrana i tu vam možemo pomoći.

Neko okvirno vreme koje je potrebno za zamenu stakla na S6 je od jednog do par dana, što zavisi od trenutnih obaveza u servisu. Kada donesete telefon na licu mesta ćete dobiti informaciju o okvirnom vremenu kada bi trebalo da bude završena popravka.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular

   

   

   

   

   

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena