Može Vam se desiti da Vam prilikom korišćenja mobilnog telefona ispadne i ošteti se staklo. Vidite da mobilni telefon radi, slika se prikazuje, tač skrin reaguje na dodir, ali samo je staklo napuklo. Ako dođete u ovu situaciju, ne brinite ništa.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam u najkraćem roku može zameniti staklo, i Vaš telefon će izgledati isto kao i pre oštećenja. Zamena samo stakla na Samsung Note 2 N7100 mobilnom telefonu je dosta povoljnija nego slučaj kada mora da se menja ceo ekran.

note 2note 2 n7100Možete takođe doći u situaciju da Vam staklo nije oštećeno, ali zato telefon ne prikazuje sliku, tj. LCD ekran ne radi, ili tač skrin ne reaguje na dodir. Na Samsung Note 2 N7100 mobilnom telefonu kao i kod većine mobilnih telefona ove marke može se menjati samo staklo ili ceo ekran. Tako da ukoliko staklo nije oštećeno, moraćete ipak da menjate komplet ekran.

Što se tiče cene, zamena stakla na Samsung Note 2 N7100 mobilnom telefonu je dosta povoljnija nego zamena komplet ekrana. Naši serviseri će na kvalitetan i siguran način vratiti Vaš telefon u ispravno stanje, bilo da se radi o zameni stakla ili zameni komplet ekrana.

Prilikom zamene stakla Doktor Mobil servis Vam daje garanciju da neće doći do njegovog odlepljivanja, ulaska prašine u staklo, ili nekog drugog oštećenja stakla.

Ukoliko postoji mogućnost, a Vi ste doneli mobilni telefon ujutru u servis, postoji velika šansa da se zamena stakla na Samsung Note 2 N7100 mobilnom telefonu završi do kraja radnog vremena. Ne možemo 100% da obećamo, ali potrudićemo se da Vam izađemo u susret ukoliko je to moguće. Ako ne završimo do kraja radnog vremena tog dana kada ste doneli Vaš mobilni telefon, najkasnije za 24 sata on će biti gotov.

Zamena komplet ekrana u slučaju da Vam ne radi LCD ili tač, je mnogo brža operacija i za nekoliko sati Vaš telefon može biti popravljen.

Doktor Mobil servris Vam takođe može pružiti i usluge kao što su:

Zamena stakla na Samsung Galaxy Note N7000

Zamena stakla na Samsung Galaxy Note 3 N9000

Osim Note serije radimo i:

Zamena stakla na Samsung Galaxy S3 i9300

Zamena stakla na Samsung Galaxy S4 i9500

Bili da Vam je polomljeno staklo, LCD ili tač, kontaktirajte nas i dođite u naš servis, a mi ćemo se potruditi da u najkraćem roku popravimo Vaš telefon na kvalitetan i pouzdan način.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena