Može Vam se desiti da Vam prilikom korišćenja mobilni telefon ispadne, a da se pritom ošteti staklo. Ukoliko Vam tač skrin reaguje na dodir, LCD prikazuje sliku, a samo je staklo oštećeno ništa ne brinite. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil će Vam u najkraćem roku zameniti staklo.

Zamena stakla na Samsung Note 3 N9000 mobilnom telefonu je dosta povoljnija nego kada se menja komplet ekran.

note3Ako Vam se desi da staklo nije oštećeno, ili je oštećeno i staklo i displej, tač skrin ne reaguje na dodir, tada kao kod većine mobilnih telefona ovog proizvođača mora se menjati komplet ekran.

Ukoliko Vaš telefon donesete kod nas budite sigurni da će naši serviseri na kvalitetan i pouzdan način izvršiti zamenu stakla ili komplet ekrana.

Dajemo garanciju da prilikom zamene stakla ili ekrana neće kasnije doći do njegovog odlepljivanja ili ulaska prašine u telefon.

Zamena stakla na Samsung Note 3

Ako donesete telefon ujutru u servis, pokušaćemo da obavimo zamenu stakla na Samsung Note 3 mobilnom telefonu do kraja radnog vremena, ali to ne možemo da garantujemo 100%, a najkasnije 24-48 sati po donošenju Vašeg telefona u servis.

U slučaju da Vam ne radi tač skrin ili LCD, zamena komplet ekrana će trajati svega nekoliko sati tj. završava se najčešće u toku dana.

Doktor Mobil servis Vam takođe može ponuditi i usluge koje se odnose na:

– Zamena stakla na Samsung Note 2 N7100

– Zamena stakla na Samsung Note N7000

Slobodno nas kontaktirajte i dođite u naš servis, a mi ćemo se potruditi da rešimo Vaš problem u najkraćem mogućem roku.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena