Zamena stakla na Samsung Note 4 je usluga koju pruža servis mobilnih telefona Doktor Mobil iz Beograda. Zamena stakla se najčešće obavlja u roku od 1-2 dana.

samsung note 4 zamena staklaAko niste sigurni da li je vašem Samsung Note 4 telefonu potrebna zamena stakla ili kompletnog ekrana, pročitajte tekst zamena stakla na telefonu, u kome je detaljno objašnjena razlika između zamene stakla i zamene ekrana.

Ukratko, ako na vašem Samsung Galaxy Note 4 sve radi, a samo je staklo napuklo, onda je moguće zameniti samo staklo. Znači touchscreen radi, LCD daje sliku u svim delovima ekrana.

Ukoliko vam ne radi touchscreen u bilo kom delu ekrana, ne reaguje na dodir, nemoguće je zameniti samo tač na ovom modelu, onda mora da se menja kompletan ekran.

Dakle, menja se ili staklo ili kompletan ekran, nema druge mogućnosti.

Zamena stakla je relativno nova usluga u servisima širom sveta, jer su se stvorile tehničke mogućnosti da se za jedan broj uglavnom skupljih telefona može zameniti samo staklo.

Zamena stakla se još naziva i reparacija ekrana, a česta su pitanja kako će to da izgleda posle. Biće kao što je bilo i pre, kada se proces zamene stakla obavi profesionalno, nema mogućnosti ulaska prašine ili odlepljivanja stakla.

Zamena stakla na Samsung Note 4

Zamena stakla na Samsung Note 4 najčešće traje dan ili dva, u zavisnosti od trenutnih obaveza u servisu. O ceni i roku zamene stakla bićete obavešteni prilikom ostavljanja telefona u servisu.

Cena zamene stakla na Samsung Note 4 je povoljna, i svakako je mnogo isplativije nego da se menja kompletan ekran.

Menjamo i stakla na ostalim Note modelima:

Slobodno nas kontaktirajte telefonom, emailom ili dođite u naš servis, a mi ćemo se potruditi da rešimo Vaš problem u najkraćem mogućem roku.

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena